MagMe Pick: H&M komplet

Vječno smo u potrazi da kvalitetnim, funkcionalnim i chic komadima za posao, a u kojima možemo dobro izgledati i ako poslije radnog vremena odlučimo otići u grad na večeru s prijateljicama. Ponekad takve komade zaista nije jednostavno pronaći, no ono što vas definitivno može “spasiti” u takvoj situaciju su – kompleti. U jednom potezu možete biti spremni i za posao i za izlazak u grad, skraćuju vrijeme provedeno pred ormarom i u njima u svakoj prilici izgledate sređeno.

Među novitetima švedskog brenda H&M zamijetili smo fantastičan komplet prikladan za ured koji može biti odlična zamjena za odijelo! Riječ je o kombinaciji prsluka i dugačke suknje koji su izrađeni od pinstripe tkanine, inače rezervirane baš za odijela. Pencil suknja i prsluk dio su H&M Edition linije, u kojoj se kriju modeli nešto veće kvalitete od standardne.

Pencil suknja seže do gležnjeva te prati liniju tijela, a kako bi se osigurala udobnost za cijelodnevno nošenje, na stražnoj strani nalazi se prorez. Prsluk je nešto šire siluete i ima malo dublji V-izrez, a šavovi koji se nalaze na prsluku služe za oblikovanje siluete.

Ovaj se komplet može kombinirati s crnim sakoom za poslovne kombinacije, a u večernjem izdanju možete uz njega nositi špic salonke s potpeticom. Cijena prsluka iznosi 39,99 eura, dok je cijena suknje 49,99 eura, a oba dijela se mogu nositi i odvojeno pa tako možete kreirati nove modne kombinacije. U nastavku otkrijte još detalja ovog fantastičnog kompleta!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0