MagMe Pick: Gucci prstenje idealno za mix & match

Talijanska modna kuća Gucci uvjerljivo je jedna od najpopularnijih, ali s ponosom mogu istaknuti da se ubrajaju i među najinkluzivnije brendove. U prilog tome ide i nedavno predstavljena uniseks kolekcija nakita “Link to Love” čiji su nas komadi osvojili na prvi pogled. Riječ je o kolekciji prstenja i narukvica koji su zamišljeni za mix & match te dopuštaju da sami odaberete željenu kombinaciju, a uz to je riječ o komadima koje mogu nositi žene i muškarci.

Rodno neutralni komadi nakita predstavljaju romantiku i zajedništvo, a izrađeni su od žutog, bijelog i ružičastog 18-karatnog zlata. Iako su u kolekciji dosutpne ranije navedene narukvice te ogrlice i naušnice ukrašene Gucci logotipom, definitivno je najatraktivnije prstenje.

Kao i narukvice, i prstenje se ističe suvremenim dizajnom i geometrijskim oblikom te je idealno za mix & match. Dostupno je u brojnim verzijama, od onih najjednostavnijih i s urezanim crtama pa sve do modela s turmalinom i dijamantima. Riječ je o pravom statement prstenju, koje je svejedno namijenjeno za svakodnevno nošenje, a najveću prednost ima činjenica da se može prilagoditi onome tko ga nosi.

Prstenje se ističe prelomljenim dizajnom koji ga čini posebnim, a mogu se iskombinirati oni različitih debljina, boja, u sjajnom ili mat finišu, s glatkom teksturom ili urezanim crtama te s dragim kamenjem ili bez. Baš kao što nisu postojala pravila prilikom kreiranja ove kolekcije tako ne postoje i prilikom nošenja.

Sav nakit iz kolekcije “Link to Love” može pogledati na službenoj stranici modne kuće i pustiti mašti na volju kad je kombiniranje u pitanju.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici. 

Fotografije: Instagram, Gucci

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0