Posebnost smartphonea leži u činjenici da sadrži sve što trebate imate u džepu- kameru, zvučnik, mikrofon i po mogućnosti punu bateriju kako bi mogli koristiti sve ostalo. Iako je iPhone najprodavaniji mobitel na svijetu (do sada ih je prodano preko milijardu), te samim time ima sve što prosječan korisnik treba, na tržištu se nudi i velik broj gadgeta i accessoiresa kojima možete dodatno nadograditi svog ljubimca.

MagMe tim je odabrao najzanimljivije dodatke kojima možete unaprijediti svoj iPhone, a osim što su iznimno korisni, odlični su kao ideje za poklon! Klikom na sliku dođite do željenog predmeta.

  1. Slušalice

Najpopularnije slušalice za iPhone definitivno su Beats slušalice Dr. Drea. Poznate su po svojoj mogućnosti potiskivanja zvuka, odličnoj kvaliteti zvuka i genijalnom dizajnu. Od izlaska iPhonea 7 koji ne sadrži audio jack, bežični model je postao još popularniji.

beats

Amazon, 265 EUR

 

  1. Zvučnik

UE Boom 2 model bežičnog zvučnika pruža odlično iskustvo slušanja glazbe i time opravdava nešto višu cijenu. Osim šarenog dizajna u nekoliko različitih boja, otporan je na vodu (doslovno ga možete držati u kadi), ima visoku granicu maksimalnog volumena i izdržljivu bateriju koja može svirati i do 15 sati.

UEBOOM2

Amazon, 155$

 

  1. Dodatna kamera

Kamerica koja može nadograditi postojeću na iPhoneu uključuje se preko Lighting porta, a sadrži dvostruku leću koja može snimati unutar 210 stupnjeva u fisheye modu. S Insta360 nano kamerom mogu se snimati video zapisi s kompletnim nagibom od 360 stupnjeva, te pregledavati na mobitelu ili s VR naočalama.

3CIHaEZ

Amazon, 195$

  1. Maskica s punjačem

Apple u svojoj ponudi ima maskicu za iPhone koja ujedno služi i kao punjač, te može dvostruko produžiti vijek trajanja baterije. Dostupna je u bijeloj i crnoj boji, a napravljena je od kombinacije silikonskog eksterijera i vlakana od mikrofibre.

gallery-1473712998-apple-iphone-battery-case

Apple, 99$

  1. Bežični punjač

Iako se bežični punjač za mobitel danas može pronaći u svim oblicima i veličinama, nas je oduševio ovaj dodatak za radni stol koji će uz pružanje svjetlosti napuniti vaš iPhone. Ikea u svojoj ponudi osim stolne lampe s bežičnim punjačem za mobitel ima i samostojeće bežične punjače, te komode i visoke lampe s istom mogućnošću.

riggad-led-radna-lampa-s-bezic-punjenjem__0314514_PE514214_S4

Ikea, 479 kn