MagMe Pick: Daphine viseće naušnice

Potraga za nekim modnim dodatkom kakva je nastala nakon što su se Bottega Veneta Drop naušnice rasprodale na njihovoj službenoj stranici već se dugo nije dogodila – društvene mreže bile su preplavljene verzijama tih naušnica i savjetima gdje ih pronaći. Uskoro su zaobljene naušnice svih verzija postale ekstremno popularne, i ne samo one koje su bile izravne kopije dizajnerskog komada, već i neke kreacije brendova koje postoje već godinama, a nalik su ovom popularnom komadu.

Nama je posebno za oko zapeo viseći model s potpisom londonskog brenda Daphine čiji nakit obožavaju britanske, ali i europske modne insajderice. Brend nakita osnovan je 2018. godine i imali su brojne popularne komade, a sada su u fokusu njihove Siena naušnice.

Riječ je o modelu koji je inspiriran vintage naušnicama u koje su se osnivačice brenda Damasia Ball i Philippine de Follin zaljubile, a dizajn se ističe po puno malenih privjesaka u obliku suze koji su povezani u viseći dizajn. Oblik suze ono je po čemu se ističu i Bottega Veneta Drop naušnice, no Daphine Siena model ima i određenu sofisticiranost i delikatnost zbog visećeg dizajna, zadržavajući i moderan izgled.

Ovo su nesumnjivo naušnice koje možete s lakoćom uklopiti u svakodnevne, ali i brojne svečane lookove, a riječ je o mjedi koja je prekrivena izdržljivom 18-karatnom pozlatom. Model je izrađen u ateljeu brenda u Jaipuru, a osim što koriste recikliranu mjed i njihov je nakit hipoalergen, ponose se i činjenicom da je pozlata od iznimne kvalitete i ne blijedi s vremenom. Upravo je zato nakit ovog britanskog brenda već godinama tražen i obožavan, a svi Daphine komadi imaju i trogodišnju garanciju.

Cijena Daphine Siena naušnica u obliku suze iznosi 130 funti, a dostupne su za narudžbu putem njihove službene stranice.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Daphine, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0