MagMe Pick: Chanel Rouge Allure Laque ekstremno sjajan i intenzivan ruž

Beauty odjel modne kuće Chanel gotovo nas svakog mjeseca oduševljava novitetima, ali ovog su puta predstavili pun pogodak i proizvod za kojim već neko vrijeme žudimo. Riječ je o iznimno sjajnom i intenzivnom ružu Chanel Rouge Allure Laque koji će se u hrvatskim dućanima pronaći od idućeg tjedna, a koji donosi savršenu dozu intenzivne boje i sjaja – onoga čega nam trenutačno nedostaje u životu.

Ultra dugotrajni i sjajni tekući ruž iznimne je intenzivnosti, jednostavan za nanošenje, dugotrajan i izvlači vašu unutrašnju privlačnost i naglašava samopouzdanje kojim zračite. Takav efekt može imati samo intenzivno crven ruž, a satenski finiš i dugotrajnost samo su dio prednosti ovog ruža koji se, između ostalog, ističe i tekućom formulom, koja se stapa s usnama. Obično su intenzivnost boje i dugotrajnost kontradiktorni s prirodnim i njegovanim usnama koje su mekane, s formula Rouge Allure Laquea pomiruje sve to u jednom ružu.

Garantirano je 12 sati boje, satenskog finiša i hidratacije, ali i osam sati mekanih usana – delikatna i kremasta tekstura lako se razmazuje da bi mogla pratiti prirodni oblik usana i  naglasiti ga, ruž je vodootporan te je otporan na razmazivanje. Tajna je u dva sastojka od kojih prvi “zarobi” pigment na usnama te boja ne blijedi tijekom dana, dok drugi sve to prekrije mješavinom ulja za dugotrajan sjaj. Tako u jednom potezu dobivate second skin look na usnama, ali s ultra intenzivnom bojom.

Vibrantne nijanse dobivene iz miksa pigmenata pomiješane su s uljima kako bi se dobila savršena formula Rouge Allure Lacque, a osim toga, sastojci poput kompleksa antioksidansa iz drva sapana i vitamin E osiguravaju hidrataciju tijekom 12 sati, ostavljaju usne mekima, bez osjećaja zatezanja (što je česta pojava kod nekih ruževa intenzivnih boja).

U sjajnom crnom pakiranju krije se blistava boja, a zaobljeni aplikator s ultra mekanom spužvicom prilagođava se obliku usana i na njima ostavlja idealnu količinu proizvoda. Tekući ruž Chanel Rouge Allure Laque dostupan je u dućanima od idućeg tjedna, po cijeni od 294 kuna.