Inspirirana djelovanjem svježeg zraka na kožu, linija LES BEIGES iz CHANEL-a tijekom posljednjih nekoliko sezona uvela je nove instinktivne korake uljepšavanja. Kreirana za žene koje traže autentičnost / izvornost/ i slobodu, ona “oksigenira” ten oponašanjem svih nijansi gole kože na svježem zraku. Ova paleta boja potaknula je želju za nenametljivom sofisticiranošću. Bezvremenski i prepoznatljiv prirodni zdravi sjaj. S LES BEIGES, Lucia Pica, globalna CHANEL kreativna direktorica za make-up i boje, nastavlja svoju potragu za ovim prozračnim teksturama. U suradnji sa CHANEL Studijom za kreiranje make-upa i CHANEL Istraživanjima, ona pruža originalno viđenje tena u 2019. godini i vodi nas dalje od pigmenta. Po prvi put, mikrofluidna tehnologija – koja se već upotrebljava u izradi proizvoda za njegu kože i mirisa – koristi svoju čaroliju u vodenasto svježoj boji s iznimnim efektom gole kože.

“LES BEIGES WATER-FRESH TINT je novi make-up proizvod koji poboljšava prirodnu ljepotu žene. Nosi se kao suptilna i neprimjetna druga koža”, objašnjava Lucia Pica.

Linija LES BEIGES učinila je prirodnost stilom po sebi a eleganciju samoj po sebi razumljivom istinom. U 2019. godini, boja zrači na usnama s LES BEIGES HEALTHY GLOW LIP BALM za pojačavanje prirodnog zdravog sjaja, dok su oči naglašene živopisnim daškom koristeći LES BEIGES NATURAL EYESHADOW PALETTE. Što se tiče legendarnog LES BEIGES HEALTHY GLOW SHEER POWDER, on otkriva svoj prepoznatljiv potpis što ga čin još poželjnijim.

LES BEIGES WATER-FRESH TINT / VODENASTO SVJEŽA BOJA – ELEGANCIJA I LAKOĆA BESPRIJEKORNE PODLOGE ZA TEN 

Zamislila ga je Lucia Pica, globalna CHANEL kreativna dizajnerica za makeup i boju, u suradnji sa CHANEL studijom za makeup kreacije i CHANEL Istraživanjima, i LES BEIGES WATER-FRESH TINT donosi originalni pogled na podlogu za ten i pruža tako čist izraz boje da je ona neprimjetna na koži. Sa svojim završnim rezultatom gole kože, LES BEIGES WATER-FRESH TINT omogućuje da koža diše i povećava ljepotu svake žene. «Njezina svježa, vodenasta i ultrafina tekstura sjedinjuje se s prirodnom ljepotom kože za prirodan i svjetlom obasjan rezultat makeupa», izjavljuje Lucia Pica.

Tehnologija za više jednostavnosti

Neprestano u potrazi za novim teksturama, CHANEL pomiče granice inovacija s LES BEIGES WATER-FRESH TINT. Po prvi put, uvodeći mikrofluidike u proizvod za podlogu za ten, CHANEL Istraživanja inoviraju make-up gole kože s nevjerojatnom svježinom i prirodnim, svijetlim i prozirnim završnim rezultatom. Patentirani postupak mikrofluidike omogućuje da se ograniči broj sastojaka i u jedinstvenu formulu bez emulgatora ujedine vodenasto vodotopivo stanje i stanje topivo u ulju. Kao rezultat, mnoštvo mikro kapljica ulja u finoj i hlapivoj ovojnici, ispunjenih čistim pigmentima, pluta u prozirnom i želatinastom vodenom stanju.

Bujica osjeta

Natopljen vodom, LES BEIGES WATER-FRESH TINT pruža jedinstven osjetilni doživljaj, dok ispušta točnu količinu pigmenata, bez suviška. U dodiru s kožom, njegova želatinasta tekstura oslobađa hidrirajuća sredstva: biljni glicerin i ekstrakt tamarinda. Koži daje visok postotak vode za intenzivan i trenutačan osjećaj svježine. Zatim se voda isparava i ustupa mjesto finim uljima s mirisom koji je inspiriran nerolijem za prekrasan osjećaj ugodnosti. Kada se rasprskavaju, mikro-kapljice se tope na koži, oslobađajući pigmente koji se sjedinjuju s tenom. Koža nevjerojatno zrači svjetlom i trenutačno je ujednačena u prozirnom završnom rezultatu. Ljepša je i osvježena s osjećajem prozračnosti, kao da je oživljena povjetarcem.

Nanošenje s kistom

LES BEIGES WATER-FRESH TINT nanosi se malim ergonomskim kistom, razvijenim usporedo s formulom za potpunu srodnost s kožom. Jednim pritiskom na pumpicu oslobađa se proizvod, čija dva stanja – vodeno i uljno – ostaju odvojena. Kada se nanesu kistom, ona se stapaju, što uzrokuje rasprskavanje mikro-kapljica.

Stalni zdrav izgled

I neprimjetan i promjenjiv, LES BEIGES WATER-FRESH TINT može se nanositi onoliko često koliko je to potrebno za rezultat po mjeri. Na taj način, on uvodi novu kategoriju proizvoda. LES BEIGES WATER-FRESH TINT može se koristiti samostalno, poput vela blistavosti po cijelom tenu, razmazujući ga od sredine lica prema van. Jednako tako, može se uključiti u ritual u slojevima kao baza prije nekog drugog proizvoda ili kao gornji sloj za posvjetljivanje istaknutih dijelova lica. Naposljetku, može se koristiti za popravke makeupa tijekom cijelog dana, kad god je to potrebno. Pigment je nevidljiv golim okom. Rastapa se kada kist dotakne kožu, ostavljajući tek dojam tena prožetog intenzivnom svijetlom svježinom. LES BEIGES WATER-FRESH TINT dolazi u šest nijansi: svjetlo, srednje svijetlo, srednje, srednje plus, tamnije/duboko svjetlo i tamno/duboko.

LES BEIGES HEALTHY GLOW SHEER POWDER – LES BEIGES POTPIS 

Sve je počelo s LES BEIGES HEALTHY GLOW SHEER PRAHOM. U pozadini ovog sada kultnog pudera stajala je želja da se ten oslobodi ritma izmjena godišnjih doba i moda i da se tijekom cijele godine pokaže izgled tena kao da je na svježem zraku. Osjećaj kisika na koži. Jedinstvenu svježinu. Očigledan i osnovni zdrav sjaj. Ove se godine LES BEIGES HEALTHY GLOW SHEER POWDER smjestio u novom pakiranju limitiranog izdanja. Formuliran bez SPF-a, puder dolazi u sedam nijansi (N° 10, N° 20, N° 30, N° 40, N° 50, N° 60, N° 70), smješten u crno obrubljenu bež kutijicu s imenom “Chanel” u rukopisnom stilu. Kao spontani potpis, točna kopija potpisa Gabrielle Chanel, također i reljefno istaknut na puderu.

LES BEIGES NATURAL EYESHADOW PALETTE -PALETA BEZ KOJE NE MOŽETELucia Pica savršeno dobro razumije koje boje pojačavaju prirodnu ljepotu gole kože. Fascinirana izrazitom elegancijom kolekcije LES BEIGES i lakoćom s kojom se nijanse izražavaju na koži, zamislila je novi tip palete. Svako od devet prirodnih sjenila posjeduje izražene znakove zdravog sjaja kože na svježem zraku. Prozračno bež, svijetlo-ružičasta bež koja odražava svjetlo, sirovi kakao, gola koža, boja mjesečine, mat kaki, vruća čokolada, mineralna bronca i Siena… Tabela boja Pantone inspirirana je najživopisnijim površinama zemlje, od blještavog kamena do zemljanih terena preko mekog pijeska i plodnog tla. Nemoguće je pogriješiti. Svaka od devet boja kompatibilna je sa svim tonovima kože, od najsvjetlijih do najtamnijih.

Novi skup mogućnosti

Sjenila se mogu koristiti samostalno ili zajedno, nanositi vrhovima prstiju ili kistom. Njihova upotreba je nepogrešiva: svaka je kombinacija pažljivo analizirana kako bi se zajamčila njihova stalna uskladivost. “Željela sam paletu koja osigurava intuitivno i jasno nanošenje makeupa”, ističe Lucia Pica. – “Nema potrebe za promišljanjem. Jednostavno boji prepustite da vodi vašu ruku i zabavljajte se. Volim koristiti bež boju slonovače kao highlighter. Ona hvata svjetlo. Mješavine hladnih nijansi s toplijim (kao toplo krtičje s hladnom krtičje sivom) stvaraju duboke vibracije. Također možete dobiti zanimljive kontraste ukrašavajući mat krtičje sivu bazu s malo platinaste krtičje sive ili uslojavati toplu krtičju sa zlatnom broncom. Što se tiče tamne čokolade, najtamnije boje iz palete, ona je savršena za stvaranje zadimljenih efekata ili suptilno iscrtavanje očiju. Naposljetku, ako želite istaknuti prirodnu boju očiju, možete upotrijebiti naznaku crvenkastosmeđe.”

Instinktivni sirovi materijal

Bilo da su tamna ili svjetla, satenasta ili mat, svih devet sjenila iz palete ima svilenkastu, topivu teksturu. Dugotrajna su, ne razmazuju se tijekom dana. Naprotiv, glatko klize i sama se postavljaju, ostajući savršena do trenutka uklanjanja makeupa.

LES BEIGES HEALTHY GLOW LIP BALM INTENSE

Pokrivni LES BEIGES HEALTHY GLOW BALM Intense trenutačno poljepšava ten dodajući na usne ton žive boje. Lucia Pica posjeduje smjelost da stvori cigla crvenu boju inspiriranu ljepotom zemljanih igrališta. Ova iznenađujuća nijansa stvorena je tako da prirodno odgovara svim tonovima kože. Njezina kremasta, topiva tekstura, koja se sastoji od derivata vitamina E i moringa maslaca, hrani, štiti i omata usne predivnom ugodnošću. Na usnama, boja izgleda svijetlo i prozirno. LES BEIGES HEALTHY GLOW LIP BALM Intense se može nanositi samostalno ili u kombinaciji s jednim od CHANEL ruževa za usne

Photo – Senja Vild