MagMe Pick: Chanel Coco Bloom ruž za usne

U beauty laboratoriju kuće Chanel uzeli su u zadatak stvoriti ruž za usne kojemu su i boja i sjaj u fokusu te je tako, nakon godina razvoja, nastao Coco Bloom – koji predstavlja novu generaciju ruževa za usne! Hrabre i vibrantne boje upotpunjene su dugotrajnim sjajem, a to je već vidljivo iz pakiranja ruža, s prozirnom kapicom.

Chic izgled pakiranja standard je za sve Chanel ruževe, a ovog puta je aplikacija još jednostavnija i preciznija – samo u jednom potezu usne su prekrivene Coco Bloom ružem koji kao da klizi po njima te nema straha od pretjerane količine. Ruž je, osim toga,  ugodan za nošenje, a jedan premaz pruža intenzivnu i blistavu boju.

Intenzivnost, dugotrajnost i plumping efekt nalaze se u patentiranoj formuli na kojoj je Chanel Research Laboratory s bazom u Japanu radio od 2016. godine. Boja, dugotrajnost i sjaj – to su bili zahtjevi, a morali su biti zadovoljeni jednom formulom te nakon 140 testova te tri godine razvoja u suradnji s pariškim laboratorijem stvorena je ekskluzivna, dvofazna tehnologija. Prva faza osigurava postojanost i intenzitet boje, dok druga stvara iznimno sjajni pluming efekt.

Uz to, uspjeli su razviti i teksturu koja se topi na usnama bez da se ruž razmaže ili nestane za nekoliko sati – boja kao da je zalijepljena za usne zahvaljujući mikroniziranim pigmentima. No, intenzitet boje i sjaja nisu postignuti za račun njege usana jer se u ekskluzivnoj formuli kuće nalaze i sastojci za hidrataciju.

Chanel Makeup Creation Studio osmislio je sveukupno 20 nijansi koje se mogu podijeliti u nude, ružičaste, jarkoružičaste crvene, tamnocrvene, narančaste te jednu smeđu i boju šljive, a svaka je posebna. Vibrantna nijansa Alive je klasična, ali jarka crvena s bakrenim podtonom koji joj daje toplinu i karakter, a među klasike s pomakom pripada i Radiant – smeđe ružičasta nijansa. Merveille je pak, nježna, gotovo prirodna, nijansa ružičaste dok će Season, topla nijansa fuksije evocirati ljetne dane ispunjene zabavom. Za one koji ljeti vole narančaste tonove idealna će biti nijansa Sunlight s primjesama terakote – to je ruž koji će u jednom premazu pružiti svjež izgled i dobro raspoloženje.

U punom sjaju se možete pokazati i s nijansom Vitality na usnama koja je chic, moćna crvena koja će vam dati dozu samopouzdanja i pobrinuti se za to da vas baš svi primijete. Puna karaktera i boje je i Unexpected, smeđe crvena nijansa koja pristaje, toplijih podtonova, koja će pristajati tamnijoj puti i kosi.

148 Surprise146 Blast144 Unexpected142 Burst140 Alive138 Vitalite136 Destiny134 Sunlight132 Vivacity130 Blossom128 Magic126 Season124 Merveille122 Zenith120 Freshness118 Radiant116 Dream114 Glow112 Opportunity110 Chance

Za koju god se nijansu odlučili, jedno je sigurno – Chanel Coco Bloom ruž za usne obavezno morate imati u svojoj kozmetičkoj torbici ove sezone kako biste zasjali u punom sjaju!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Chanel

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0