MagMe Pick – Biologique Recherche Nova paleta VIP O2

Nakon dugogodišnjeg istraživanja, klasični Biologique Recherche oksigenirajući kompleks, koji je izvorno kreirao osnivač Yvan Allouche, preformuliran je sa staničnom platformom kako bi se poboljšala funkcija hidracijske barijere kože i u kojoj će svaki proizvod imati specifično ciljano djelovanje za svaku upotrebu tijekom tretmana.

Ta se djelovanja sastoje od:

Čišćenja: uklanja čestice onečišćenja s površine epiderme

Detoksikacije: neutralizira čestice onečišćenja koje se nalaze u koži

Zaštite: stvara štit protiv onečišćenja kako bi se spriječilo taloženje novih čestica onečišćenja

Paleta već posjeduje oksigenirajući kompleks, i sve su njezine formule jedinstveno oblikovane, s pomno odabranim sastojcima tako da su najprikladniji za svaku fazu tretmana. Aktivni sastojci u kompleksu oksigenacije povećavaju stanično disanje i obnavljaju kožu. Formuli je u nekim proizvodima dodan ekstrakt kvasca te zahvaljujući prisutnosti vitamina B, ekstrakt pomaže očuvanju općeg stanja kože, i kožu čini čvršćom i glađom. Kisik je jedna od najvažnijih tvari za sve žive organizme u našem živom okolišu. Stimulira metabolizam stanica i potiče staničnu obnovu, zbog čega je ključno da stanice naše kože za svoju regeneraciju dobiju dovoljno kisika.

Nažalost, raširenost urbanog zagađenja remeti osnovne mehanizme za obnovu kože. Metabolizam se usporava a opskrba kisikom je slaba ili nedovoljna, što dovodi do toga da koža proizvodi manje stanica koje su i slabije kvalitete. Posljedice onečišćenja za kožu su: beživotna koža, sivi ten i smanjeni sjaj. Onečišćenje također može uzrokovati preuranjeno starenje kože jer povećana dehidracija zbog onečišćenja narušava zaštitnu barijeru, što česticama onečišćenja olakšava prodor u stanice kože i ubrzava proces njezinog starenja.

Vanjsko onečišćenje uključuje mnoge kemijske spojeve, od ispušnih plinova, emisije vozila, ozona, do ugljikovodika i teških metala. Također možemo pronaći fine čestice u smogu koji prevladava u gradovima, manje od pora kože i koje mogu prianjati uz našu kožu. Onečišćenje iz zatvorenih prostora dolazi od proizvoda za čišćenje u kućanstvu, izvora sagorijevanja, kao i od različitih premaza ili od namještaja. Briga o epidermi pomaže obnavljanju zdravog, mladolikog i blistavog izgleda kože.  Metodologija Biologique Recherche stoga ciljano djeluje na epidermu sukladno Trenutnom stanju kože© svakog pojedinca i počiva na tri temeljne faze:

1. FAZA PROCJENE

Korištenjem specifičnog strojnog, bihevioralnog i taktilnog pristupa, procjenjuje se Trenutno stanje kože©, u bilo kojem trenutku, tako da se može preporučiti najprikladniji tretman za ljepotu po mjeri korisnika.

2. FAZA INICIJALIZACIJE

Ova je faza bitna za pripremu i čišćenje kože prije nanošenja drugih proizvoda. Epidermi treba pružiti prilagođene tretmane koji se nanose prema preciznom i strogom ritualu. Specifični proizvodi u VIP O2 liniji koji pripadaju fazi inicijalizacije su sljedeći:

Lait VIP O2 Preporučuje se za uvela i siva Trenutna stanja kože©

Novi Booster VIP O2 Samo za profesionalnu upotrebu

Masque VIP O2 Preporučuje se za uvela i siva Trenutna stanja kože©

• Shampooing Traitant VIP O2 Preporučuje se za osjetljivu i beživotnu kosu

3. FAZA TRETMANA

Ova faza ciljano djeluje na volumen lica i njegove različite složene strukture kako bi se postigli izvanredni rezultati po kojima je poznat Biologique Recherche.

Tijekom ove faze, proizvodi koji sadrže najviše koncentracije aktivnih sastojaka nanose se kako bi «popravili» epidermu i pomogli aktiviranje njezinih regenerativnih svojstava te onih u dubljim strukturama kože. Jedinstvene prednosti ovih najsuvremenijih, klijentu prilagođenih tretmana za njegu kože trenutačne su i trajne, za svako Trenutno stanje kože©. Specifični proizvodi u VIP O2 liniji koji pripadaju fazi inicijalizacije su sljedeći:

Crème Contour des Yeux VIP O2 Preporučuje se za umorna Trenutna stanja kože© s tamnim podočnjacima

Crème VIP O2 Preporučuje se za uvela i siva Trenutna stanja kože©

Fluide VIP O2 Preporučuje se za uvela i siva Trenutna stanja kože©

Emulsion Corps VIP O2 Preporučuje se za isušena i dehidrirana Trenutna stanja kože©

NOVI LAIT VIP O2 – Sredstvo za uklanjanje makeupa koje djeluje oksigenacijski i protiv onečišćenja

Lait VIP O2 je pravi proizvod protiv onečišćenja za uklanjanje makeupa, kojim se uklanjaju čestice onečišćenja manje od pora na koži. Svojim postupkom čišćenja ovaj proizvod za njegu kože pomaže ukloniti čestice gradskog onečišćenja koje se nakupljaju na površini kožnog tkiva. Nakon nanošenja kreme, koža je zdravija i ponovno dobiva svoju prirodnu blistavostDanas je Lait VIP O2 preformuliran zbog spajanja ekskluzivnog oksigenacijskog kompleksa Biologique Recherche s platformom protiv onečišćenja.

PREDNOSTI:

Nježno čisti kožu

Pročišćava epidermu kako bi se uklonile nečistoće i čestice onečišćenja

Oksigenira kožu za stimuliranje stanične aktivnosti

Posvjetljava ten

KONCENTRIRANI PROIZVOD FOKUSIRAN NA RAZLIČITE PLATFORME ZA TRENUTAČNE REZULTATE NA KOŽI:

PLATFORMA UKLANJANJA MAKEUPA: Aktivne tvari dobivene iz kokosovog oraha osiguravaju blagi učinak čišćenja i uklanjaju nečistoće čime se olakšava učinkovito uklanjanje makeupa.

PLATFORMA PROČIŠĆAVANJA: Ekstrakt opuncije i shea detoksikacija pomažu u borbi protiv suhe kože, dajući joj izvrsna hidratantna svojstva i detoksiciraju kožu od gradskih zagađivača. Pomaže u oslobađanju od klora, nikotina, olova i ispušnih plinova. Rezultat toga je čvršća koža.

 Nanesite malu količinu Lait VIP O2 na cijelo lice, vrat i dekolte. Napravite emulziju kratkim kružnim pokretima. Isperite. Ponovite postupak do potpunog uklanjanja nečistoća i makeupa. 

NAJNOVIJI BOOSTER VIP O2 SAMO ZA PROFESIONALNU UPOTREBU – Mikro-masažni tretman za oksigenaciju i protiv onečišćenjaKao dio inicijalizacijske faze, booster postupak je vrhunac ove faze u salonu (samo za profesionalnu upotrebu). Ovi vrlo tehnički proizvodi kombiniraju se s izrazito ciljanim tehnikama za postizanje neposredno vidljivih rezultata. Budući da se razlikuje njihovo eksfolijacijsko djelovanje, booster se mora odabrati ovisno o Trenutnom stanju kože© i ciljanim prednostima. Booster VIP O2 je najnoviji booster koji se pridružio booster liniji u borbi protiv onečišćenja.

Kao i svi proizvodi u VIP O2 liniji, Booster VIP O2revitalizira i poboljšava ten kože. Njegova osnovna formula sastoji se od oksigenacijskog kompleksa specifičnog za Biologique Recherche i platforme protiv onečišćenja. Njegovi aktivni sastojci omogućavaju stanicama da bolje dišu, tako da mogu proizvesti više energije i kvalitetnije proteine. Njegovi zaštitni, detoksicirajući sastojci ograničavaju nakupljanje oksidiranih proteina i širenje zagađivača u epidermi. Tekstura mikro-masaže, kombinirana s mikroalgama Chlorella sorokiniana, stimulirat će epidermu da ponovno oksigenira tkivo kože. Pucketanje koje se osjeća tijekom cijelog tretmana djelovat će u interakciji s formulom kako bi se postigli izvanredni rezultati. Ten je nevjerojatno svijetao, a «meki fokus»2 je poboljšan za dodatnu svjetlinu i blistavost na koži.

Ovaj je proizvod dio inicijalizacijske faze u našoj mreže tretmana. Njegova provedba zahtijeva obučenost u nekoliko ručnih i gestualnih tehnika, kao što su gnječenje i valjanje. Booster VIP O2 namijenjen je samo za profesionalnu upotrebuMeki fokus: Aktivni sastojci unutar Booster VIP O2 formule imaju svojstvo raspršivanja svjetla na koži umjesto da ga odražavaju. Proizvod tako omogućuje prikrivanje pojave neželjenih pojava, kao što su bore.

PREDNOSTI:

Oksigenizira tkivo kože

Detoksicira kožu uklanjanjem čestica zagađenja

Stimulira epidermu

Poboljšava «meki fokus» za svjetlije lice

Pojačava sjaj kože

KONCENTRIRANI PROIZVOD USMJEREN NA RAZLIČITE PLATFORME ZA TRENUTAČNE REZULTATE NA KOŽI:

PLATFORMA PROTIV ONEČIŠĆENJA: Aktivni sastojak koji se bori protiv onečišćivača fruktani su maslačka koji omogućuju detoksikaciju kože. Kada koža bude detoksicirana, smanjit će se upala i razina oksidiranih proteina izazvanih zagađivačima. Poboljšat će se blistavost i tekstura kože kako bi ponovo postali svjetliji i glađi.

Drugi aktivni sastojak u proizvodu je filmogeni polisaharid. Ovaj sastojak ima trenutačna i dugotrajna svojstva hidracije i restrukturiranja. Kratkoročno, aktivni sastojak će stvoriti zaštitni film na površini kože koji će pomoći kožnoj barijeri da se bori protiv dehidracije. Zaštitna barijera također pomaže u ograničavanju vanjskih oštećenja kao što su zagađivači koji prodiru u barijeru kože. Dugoročno, aktivni sastojak zadržava molekule vode za produljenu hidraciju.

STIMULIRAJUĆA PLATFORMA: Mikroalga Chlorella Sorokiniana je aktivni sastojak za detoksikaciju koji proizvodi energiju potrebnu za obnovu stanica. Kad bude ojačana, barijera kože je dinamična i učinkovita, te kožu čini blistavom a ten svijetlim.

NOVA MASQUE VIP O2 – Maska za oksigenaciju i zaštitu od onečišćenjaIzvanredna maska protiv umora i protiv onečišćenja, Masque VIP O2 detoksicira kožu uklanjanjem čestica onečišćenja i obnavljanjem njezine prirodne svjetline. Maska uklanja onečišćivače da bi spriječila njihovo prodiranje u stanice kože i smanjuje nakupljanje oksidiranih proteina. Kada se koristi na koži u gradskoj sredini, ona hidrira i smiruje sve tipove kože oštećene zagađenjem.

Danas je Masque VIP O2 preformulirana zbog spajanja ekskluzivnog oksigenacijskog kompleksa Biologique Recherche s platformom protiv onečišćenja.

KONCENTRIRANI PROIZVOD USMJEREN NA RAZLIČITE PLATFORME ZA NEPOSREDNE REZULTATE NA KOŽI:

HIDRIRAJUĆA PLATFORMA: Hidrirajuća platforma Biologique Recherche upotrebljava aktivne tvari koje poboljšavaju funkciju kožne barijere u borbi protiv vanjskih štetnih djelovanja. Platforma se također upotrebljava za zadržavanje vode u površinskim slojevima epiderme. Obnavljanje potreba kože za vodom zbog njezine hidracijejamči strukturalnu cjelovitost kože. Osim toga, aktivni sastojci dobiveni fermentacijskim postupkom sirovih biljnih materijala učinkovito vlaže kožu na dulje vrijeme i smanjuju nadraženost kože.

DETOKSIKACIJSKA PLATFORMA: mikroalga Chlorella sorokiniana i fruktani maslačka su dva detoksikacijska aktivna sastojka koja proizvode energiju potrebnu za staničnu obnovu. Kada je oporavljena, kožna barijera je dinamična i učinkovita, te kožu čini blistavom a ten svijetlim.

UPUTE ZA UPOTREBU: Nanesite na cijelo lice, vrat i dekolte. Izbjegavajte područje oko očiju. Ostavite da djeluje 15 minuta. S hladnom vodom stvorite emulziju pa isperite pomoću vlažne netkane gaze.

SAVJET: Može se držati u hladnjaku za osjećaj hlađenje nakon izlaganja suncu.

NOVA CRÈME VIP O2 – Krema za oksigenaciju i zaštitu od onečišćenjaCrème VIP O2 iz Biologique Recherche proizvod je za njegu kože «zdravog sjaja». Ova krema protiv onečišćenja i protiv sivila kože pomaže u hvatanju onečišćujućih tvari za detoksikaciju tkiva kože. Tonizira kožu i posvjetljuje ten odmah po nanošenju. Krema stvara hidriranu, oksigeniranu i blistavu kožu. Ova krema protiv onečišćenja štiti epidermu od vanjskog štetnog djelovanja tijekom cijelog dana. Kada je koža nahranjena kremom, ponovo postaje mekaDanas je Crème VIP O2 preformulirana zbog spajanjaekskluzivnog oksigenacijskog kompleksa Biologique Recherche s platformom protiv onečišćenja.

PREDNOSTI:

Obnavlja epidermu

Hvata zagađivače

Potiče staničnu aktivnost

Detoksicira tkivo kože

Pruža ujednačen ten

REZULTATI:

21% smanjeno stvaranje oksidiranih proteina, inducirano izloženošću zagađivačima.

KONCENTRIRANI PROIZVOD USMJEREN NA RAZLIČITE PLATFORME ZA NEPOSREDNE REZULTATE NA KOŽI:

REGENERATIVNA PLATFORMA: Biologique Recherche koristi aktivne sastojke koji obnavljaju 3 funkcije epiderme za efekt «nove kože». Krema obnavlja funkciju fizičke barijere poticanjem aktivnosti staničnog obnavljanja; obnavlja funkciju kemijske barijere pojačavanjem prirodne obrane kože i smanjivanjem upale; naposljetku, obnavlja funkciju hidro memorije, koja pojačava sposobnost kože da se rehidrira. Aktivni sastojci pridonose poboljšavanju ugodnosti zrele i reaktivne kože. Na kraju, zbog sirovog biljnog materijala sadržanog u kremi, Crème VIP O2 djeluje kao prava spužva u održavanju hidracijske razine na koži.

PLATFORMA ZA DETOKSIKACIJU: Fruktani maslačka i ekstrakt kvasca dva su detoksicirajuća aktivna sastojka koji proizvode energiju potrebnu za obnovu stanica. Kad je obnovljena, kožna barijera je dinamična i učinkovita, te kožu čini blistavom a ten svijetlim.

UPUTE ZA UPOTREBU KOD KUĆE: Nanesite na lice, vrat i dekolte. Crème VIP O2 nanesite nakon upotrebe preporučenog P50 losiona i odabranih izvornih seruma.

Ova dnevna krema može se koristiti i noću za sivi ten i / ili proširene pore.

NOVA CRÈME CONTOUR DES YEUX VIP O2 – Krema za posvjetljavanje područja oko očijuOvaj proizvod za njegu kože protiv umora namijenjen je području oko očiju. Oksigenacijski kompleks Crème Contour des Yeux VIP O2 potiče uklanjanje zagađivača u koži da bi se ograničio njihovo prodiranje u stanice. Krema oksigenira i detoksicira epidermu kako bi se ograničila pigmentacija tamnih krugova i izgled vrećica. Područje oko oka je svjetlije i glađe, a oči su manje umorne te sjajnijeDanas je Crème Contour des Yeux VIP O2 preformulirana zbog spajanja ekskluzivnog oksigenacijskog kompleksaBiologique Recherche s novom platformom za korekciju pigmenta.

REZULTATI:

Površina tamnih krugova -11%

Pigmentacija tamnih krugova -28%

Svjetlina kože + 25%

PREDNOSTI:

Oksigenira tkivo za poboljšanje staničnog disanja

Uklanja pigmente odgovorne za obojenost tamnih krugova

Smanjuje pojavu tamnih krugova

KONCENTRIRANI PROIZVOD USMJEREN NA RAZLIČITE PLATFORME ZA NEPOSREDNE REZULTATE NA KOŽI:

PLATFORMA PROTIV TAMNIH KRUGOVA: Aktivne tvari koje se koriste u borbi protiv tamnih krugove mogu prodrijeti u epidermu kako bi nahranile kožu i učinile je gipkijom u borbi protiv dehidracije. Epiderma je tako zaštićena.

PLATFORMA ZA DETOKSIKACIJU: Shea detoksikacija je snažan detoksikant i zaštita od onečišćenja. Pomaže uklanjanju gradskih zagađenja s površine kože kao što su klor, nikotin, olovo i ispušni plinovi. Također sprječava upale povezane s onečišćenjem.

UPUTE ZA UPOTREBU KOD KUĆE: Svako jutro nanesite malu količinu proizvoda veličine zrna riže na svaki kapak (donji i gornji), lagano umasirajte dok se proizvod potpuno ne upije.

NOVI FLUIDE VIP O2 – Eliksir za lice za oksigenaciju i protiv onečišćenjaPravi štit protiv onečišćenja, Fluide VIP O2 potrebno je nanijeti na kraju tretmana kako bi se koža zaštitila od čestičnih tvari svakodnevnog onečišćenja. Njegova jedinstvena formula, bogata antioksidansnim aktivnim sastojcima, štiti kožu od unutarstaničnog oksidativnog stresa. Ovaj trenutačni booster smanjuje znakove umora, obasjava ten, kožu čini svjetlijom i vidljivo lijepom. Istinski booster blistavosti koji ujednačava ten. Danas je Fluide VIP O2 preformuliran zbog spajanja ekskluzivnog oksigenacijskog kompleksa Biologique Recherche s platformom protiv onečišćenja.

PREDNOSTI:

Stvara štit protiv onečišćenja na površini kože

Štiti kožu od unutarstaničnog oksidativnog stresa

Smanjuje znakove umora

Obasjava i posvjetljava ten

REZULTATI:

29% više zaštite nakon upotrebe Fluide VIP O2

KONCENTRIRANI PROIZVOD USMJEREN NA RAZLIČITE PLATFORME ZA NEPOSREDNE REZULTATE NA KOŽI:

ANTIOKSIDANSNA PLATFORMA: List bijelog čaja i ekstrakti oraha pomažu smanjiti mrlje na koži uzrokovane agresijom štetnih okolišnih čimbenika na koži. Sastojci pružaju cjelovito rješenje za sivi ten kako bi obnovili blistavost, svježinu i vitalnost kože. Na kraju, antioksidansna svojstva štite kožu od stresa i sprječavaju prijevremeno starenje kože.

OKSIGENACIJSKA PLATFORMA: Specifični oksigenirajući kompleks koji je kreirao Biologique Recherche ima iznimna svojstva oksigenacije koja potiču stanično disanje. Aktivni sastojak naglašava izravan učinak «kisik/obnavljanje», a ponovno oksigenirana stanica stimulira staničnu aktivnost kako bi se poboljšala funkcija hidracijske barijere kože. U formulu je dodan ekstrakt kvasca i zahvaljujući prisutnosti vitamina B ekstrakt pomaže očuvanju zdravlja kože, čineći je čvršćom i glađom.

ZAŠTITNA PLATFORMA: Pravi urbani štit protiv 3 vrste onečišćenja: atmosferskog, UV i kemijskog. Ekran protiv onečišćenja zaustavlja nakupljanje čestica zagađenja na epidermi sprečavanjem njihove interakcije s kožom. Poboljšani su antioksidacijski obrambeni sustavi kože, a koža je otpornija na vanjske štetne utjecaje gradskog života.

UPUTE ZA UPOTREBU KOD KUĆE: Nanesite nekoliko kapi završnog seruma na cijelo lice, vrat i dekolte ujutro i / ili navečer. Ovaj proizvod je završni dio programa njege kože Biologique Recherche.

NOVA EMULSION CORPS VIP O2 – Emulzija za tijelo i protiv onečišćenja

VIP O2 Emulsion Corps sa svojim dugotrajnim hidrirajućim svojstvima potiče i štiti prirodnu obranu kože. Bogat aktivnim sastojcima koji oksigeniraju i štite od slobodnih radikala, ovaj proizvod za preventivnu njegu kože pomaže u borbi protiv slobodnih radikala, koji su odgovorni za starenje kože. Njegova lagana, neljepljiva tekstura olakšava njegovu svakodnevnu primjenu. Danas je Emulsion Corps VIP O2 preformulirana zbog spajanja ekskluzivnog oksigenacijskog kompleksaBiologique Recherche s platformom protiv onečišćenja.

PREDNOSTI:

Vlaži kožu

Ograničava taloženje i prodiranje čestica onečišćenja na površini kože

Oksigenira tkivo kože za bolje stanično disanje

Štiti epidermu od svakodnevnog urbanog štetnog utjecaja

KONCENTRIRANI PROIZVOD USMJEREN NA RAZLIČITE PLATFORME ZA NEPOSREDNE REZULTATE NA KOŽI:

HIDRIRAJUĆA PLATFORMA: Hidrirajuća platforma Biologique Recherche upotrebljava aktivne tvari koje poboljšavaju funkciju kožne barijere u borbi protiv vanjskih štetnih djelovanja i za zadržavanje vlage u površinskim slojevima epiderme. Obnavljanje potrebe kože za vodom u njezinoj hidraciji jamči strukturalnu cjelovitost kože. Štoviše, aktivni sastojci na bazi biljaka koji su korišteni u proizvodu smanjuju nadraženost kože te su posebno pogodni za osjetljivu i kožu sklonu nadraživanju.

ZAŠTITNA PLATFORMA: Istinski urbani štit protiv 3 vrste onečišćenja: atmosferskog, UV i kemijskog. Ekran protiv onečišćenja zaustavlja nakupljanje čestica onečišćenja u epidermi sprečavanjem njihove interakcije s kožom. Poboljšani su antioksidacijski obrambeni sustavi kože, a koža je otpornija na vanjska štetna djelovanja života u gradu.

UPUTE ZA UPOTREBU KOD KUĆE: Nanesite Emulsion VIP O2 ujutro i / ili uvečer na cijelo tijelo nježnim uzlaznim pokretima.

NOVI SHAMPOOING TRAITANT VIP O2 – Njega vlasišta za oksigenaciju i protiv onečišćenja

Vlasište je slično koži lica ili tijela i pokriveno je zaštitnim slojem. Međutim, epiderma na vlasištu je deblja. Vanjsko štetno djelovanje (vrućina, suhoća, hladnoća, vjetar, zagađenje, itd.) doprinose oštećivanju zaštitnog sloja epiderme na vlasištu i kao rezultat toga, vlasište postaje osjetljivo. Shampooing Traitant VIP O2 uklanja čestice onečišćenja s vlasišta i kose. Njegovo čišćenje na biljnoj bazi nije agresivno za vlasište i kosu; uklanjanjem gradskih  onečišćenja, kosa vraća svoj sjaj i izvornu snagu. Danas je Shampooing Traitant VIP O2 preformuliran zbog spajanja ekskluzivnog oksigenacijskog kompleksaBiologique Recherche s platformom protiv onečišćenja.

PREDNOSTI:

Uklanja čestice onečišćenja s vlasišta i kose

Nježno čisti

Vraća sjaj i snagu ranjivoj kosi

REZULTATI:

88% smanjenje čestica onečišćenja nakon korištenja šampona VIP O2

KONCENTRIRANI PROIZVOD USMJEREN NA RAZLIČITE PLATFORME ZA NEPOSREDNE REZULTATE NA KOŽI:

PLATFORMA ZA ČIŠĆENJE: Prirodni aktivni sastojci voća u platformi za čišćenje Biologique Recherche osiguravaju nježno čišćenje, koje vodi računa o koži i okolišu.

PLATFORMA ZA PROČIŠĆENJE: Shea detoksikacija je snažan detoksikant i zaštita od onečišćenja. Pomaže uklanjanju gradskih zagađivača s površine kože kao što su klor, nikotin, olovo i ispušni plinovi. Također sprječava upalu uzrokovanu onečišćenjem.

UPUTE ZA UPOTREBU KOD KUĆE: Za upotrebu na svim tipovima kose. Nanesite malu količinu Shampooing Traitant VIP O2 na vlažnu kosu, napravite emulziju i nježno masirajte od korijena do vrhova. Isperite toplom vodom. Ako je potrebno, postupak ponovite.