MagMe Pick: Biologique Recherche Liftkiss

Usne su simbol mladosti i ljepote te igraju glavnu ulogu u privlačnosti i izražavanju naših emocija. Kao i koža područja oko očiju, koža konture usana jedno je od najkrhkijih područja lica. Osim nepovratnog procesa starenja, mnogi vanjski čimbenici pospješuju pojavu bora i borica te postupni gubitak tonusa kožnog i mišićnog tkiva, kao što su: pušenje, dugotrajno izlaganje UV zrakama, čak i vremenski uvjeti.

Usne i njihova kontura su vrlo često podložne značajnoj dehidraciji i gubitku tonusa. Stvaraju se borice i dolazi do opuštanja, što će za posljedicu imati lošije definiranu konturu usana. Biologique Recherche Liftkiss je cjelovita njega koja usnama pruža potrebnu zaštitu.

Liftkiss je nezaobilazan prethodno natopljen biocelulozni oblog koji intenzivno obnavlja oštećene usne i njihovoj konturi daje volumen za punije usne. Već od prve upotrebe vidljivo se smanjuje dehidracijske bore, usne čini glađima i popunjenijima, za ljepši završni rezultat, a zahvaljujući svojoj bioceluloznoj podlozi i učinku druge kože, Liftkiss savršeno prianja i prilagođava se usnama, pritom prekrivajući njihove konture.

Obogaćena obnavljajućim aktivnim sastojcima, ova prethodno natopljena maska potiče učinkovito obnavljanje kože, smanjujući tako oštećen izgled usana. Njezina formula, ispunjena hidracijskim aktivnim sastojcima, pruža trenutačni učinak popunjavanja usana, a istovremeno smanjuje osjećaj neugodnosti. Usne su gipkije i punije te su savršeno zaštićene od dehidracije.

S jedinstvenom kombinacijom aktivnih sastojaka za zaglađivanje, ova iznimna maska za popunjavanje smanjuje dehidracijske bore i trenutačno stvara vidljiv učinak zatezanja usana i njihove konture. Ekstrakt zubobiljke (Acmella Oleracea) ograničava mikrokontrakcije koje uzrokuju pojavu bora na području konture usana. Dehidracijske bore na području konture usana su vidljivo smanjene. Usne su hidrirane, zaglađene i popunjene. Ovaj se proizvod preporučuje za trenutna stanja dehidriranih, oštećenih usana i s vidljivim znakovima starenja.

3 pravca djelovanja aktivnih sastojaka

Popunjavajuće djelovanje

Hijaluronska kiselina (niske molekularne težine) djeluje poput “molekularne spužve”, upijajući vodu do 1000 puta svoje težine i tako poboljšava stanje izvanstaničnog matriksa za održavanje optimalne hidracije kože. Pruža trenutačni učinak popunjavanja usana, a istovremeno smanjuje osjećaj nelagode. Usne postaju gipkije i punije.

Hidrirajući biljni šećeri optimiziraju zalihe vode povećanjem sadržaja glikozaminoglikana (hijaluronske kiseline) u koži. Također pomaže smanjiti transepidermalni gubitak vode (engl. Transepidermal Water Loss, TEWL) potičući sintezu lipida i ključnih proteina u kožnoj barijeri (keratin, lorikrin). Hidrirana i restrukturirana, koža usana je vidljivo punija.

Obnavljajuće djelovanje

Ekstrakt sjemenki rogača povećava sposobnost popravljanja oštećene kože i ubrzava oporavak tkiva kože koje je napadnuto, obnavljajući tako ključne funkcije epiderme, osobito njezinu zaštitnu funkciju.

Ekstrakt morske alge wakame poboljšava sposobnost pohranjivanja vode u dermi i jača koheziju rožnatog sloja za zadržavanje vode u dubljim slojevima. Koža je tada savršeno zaštićena od dehidracije. Čak i najsuši tipovi kože postaju gipkiji i ugodniji.

Zaglađujuće djelovanje

Ekstrakt zubobiljke (Acmella Oleracea), aktivni sastojak koji ciljano djeluje protiv bora, zaglađuje neravnine konture usana i trenutačno ograničava mikrokontrakcije koje stvaraju i pogoršavaju bore. Učinkovito odgovara na potrebu brzog smanjenja bora i borica na dehidriranom području konture usana.

Biopolimeri slatkog badema tvore kontinuirani i elastični film koji zaglađuje i zateže kožu, gotovo kao učinak liftinga. Kontura usana izgleda čvršće i “podignuto”.

Kompleks crvene morske alge i ekstrakta ploda tare ima snažna svojstva liftinga koja pomažu poboljšati mikroreljef kože. Stvara trenutačni učinak zatezanja, popunjavanja i liftinga, a istovremeno značajno smanjuje pojavu dehidracijskih bora.

PREDNOSTI NJEGE

Iznimna njega za zaglađivanje i popunjavanje, Liftkiss sadrži brojne prednosti: hidrira usne i konturu usana, intenzivno obnavlja gornje slojeve kože, smiruje oštećene usne, zaglađuje borice na konturi usana, pruža trenutačni učinak popunjavanja i daje gipkost i volumen za zaobljenije usne.

Kako koristiti kod kuće?

Otvorite vrećicu i uklonite dvije netkane folije s obloga. Nanesite i zagladite oblog vrhovima prstiju tako da savršeno prianja na usne i konturu usana. Ponovo ga namjestite ako je potrebno. Ostavite da djeluje 20 minuta, uklonite oblog i usne masirajte dok se ne upije višak proizvoda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0