MagMe Pick: Axel Arigato pufasta jakna

Švedski brend osnovan prije 7 godina proslavio se minimalističkim tenisicama, a jednostavan dizajn s dozom streetweara ono je što ih čini iznimnom popularnim i danas. Iako su u šustini luksuzni brend u kojem se miješaju utjecaji švedskog i japanskog minimalizma, kreiraju i komade koji mogu osvojiti srca svih, pa i onih koji inače ne furaju takav stil.

Upravo je to bio slučaj s pufastom jaknom Rhode koja, iako oversized siluete i topla, ipak ima detalj koji je brojne žene odmah osvojio i razlog je zbog koje su pojedine veličine i boje rasprodane. Naime, jakna je updateana verzija retro pufaste jakne koju krase elastične uzice oko struka kojima se njezina širina može kontrolirati, odnosno predimenzionirana, topla zimska jakna, bez obzira slojeve ispod nje, stavlja naglasak na struk.

Ova se silueta pokazala iznimno popularnom, a u odličan detalj pomoću kojeg se jakna može prilagoditi svačijem stilu su i patentni zatvarači sa strane koji mogu biti zatvoreni ili otvoreni. Dodatno objašnjenje popularnosti ove jakne je i njezina održivost. Izrađena je, naime, od mješavine toplog pačjeg paperja i perja, ali koje je već bilo korišteno i odbačeno, dok je poliester koji se koristi u kreiranju jakne recikliran.

Topla pufasta jakna ima visok ovratnik, kapuljaču koja se može skidati i signature print brenda na prsima, a dostupna je u crnoj sjanijoj varijanti te u bež i mint zelenoj. Cijena Axel Arigato jakne iznosi 480 eura, a dostupna je za kupnju putem njihove službene stranice.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Axel Arigato, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0