Westwing

MagMe Interior: Statement tepisi posljednji su hit u uređenju

Ništa ne može nadomjestiti neutralne nijanse u interijeru, ali kad su detalji u pitanju na minimalizam i neutralnost treba zaboraviti! Maksimalizam je ove sezone na cijeni, a to se pogotovo odnosi na tepihe – ipak je riječ o komadima koje možete s lakoćom, ako vam dosade, zamijeniti. Tako su, u jeku pandemije tijekom koje su se svi pretvorili u dizajnere interijera, statement tepisi postali it komad koji je u trenu mogao transformirati svaki dnevni boravak.

Ikea

Mekani tepisi nešto debljeg tkanja koji se ističu upečatljivim uzorcima ono su što se može uklopiti u svaki dom, a među najpopularnijim izborom nalaze se oni koji instantno podižu raspoloženje, odnosno upotpunjeni su razigranom paletom boja. Takvi modeli dominiraju pa vam neće biti teško pronaći ih, a najpopularniji su oni kojima je baza neutralne boje.

Westwing

Uzorci koji se nalaze na neutralnoj bazi mahom su geometrijski oblici, a dinamičnosti pridonose i različiti materijali – modeli iz ponude brendova Ikea i Westwing napravljeni su od kombinacije tkanina različitih tekstura i debljina. Ovakvi su tepisi idealan komad za korištenje u blagovaonici ispod stola i stolaca ili, pak, kao zanimljiv akcent u dnevnom boravku.

Normann Copenhagen (Dizajnholik)

Ako vam geometrijski uzorak nije favorit, u ponudi brenda Normann Copenhagen možete pronaći tepihe ukrašene raznobojnim prugicama, a ako, pak, volite tamnije boje, tepih za svoj interijer pronaći ćete u ponudi skandinavskih marki H&M Home i Ferm Living.

Ferm Living (Dizajnholik)

Za svaki od ovih statement komada potrebna je doza hrabrosti, a ako je ipak nemate dovoljno, svoj ćete životni prostor moći podići i dodavanjem tepiha u kombinaciji crne, bijele i sive boje koji privlači pozornost printom. U nastavku pronađite statement tepihe koji su posljednji hit u uređenju interijera.

H&M
H&M
H&M
Kave Home
Ikea
Ikea
Ikea
Ikea
Ikea
Vivre
Woood (Gnijezdo)
Zuiver (Gnijezdo)
La Chance (Dizajnholik)
Westwing
Westwing
Westwing
Westwing
Westwing
Westwing
Westwing
Westwing
Westwing

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografija: Instagram, Dizajnholik, Gnijezdo, Ikea, Westwing, H&M Home, Vivre, Kave Home

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0