MagMe Interior: Praznici provedeni kod kuće još su ljepši uz dizajnerski namještaj

Razdoblje u kojem se nalazimo prepuno je veselja, a blagdansko doba i praznici rezervirani su za druženja s prijateljima i obitelji, u toplini vlastitog doma. Božićne dekoracije već su na mjestu, a svaki interijer čini ljepšim i pomno odabran dizajnerski namještaj koji će biti ukras prostorije, a i omogućiti svima da se osjećaju ugodno dok borave u vašem prostoru.

Dom se može pretvoriti u najljepšu blagdansku oazu ne samo božićnim drvcem, vjenčićem na ulaznim vratim ili lampicama, već i foteljama, stolićima i ambijentalnom rasvjetom. Zato, ako pripremate svečanu večeru kod kuće ili, pak, blagdanski tulum, preporučujemo da posjetite i adresu brenda Enza home.

Luksuz zaista nikad nije bio dostupniji jer su brojni artikli dostupni odmah za kupnju sniženi od pet do 40 posto. Enza Home je konceptni brend za stvaranje novih stilova života: oblikuje život svojim proizvodima, od blagovaonica do namještaja za spavaće sobe, madraca, tekstila i pribora te svojim modernim i inovativnim pristupom unosi različite stilove života u vaš dom.

Alternative za različite ukuse i životna rješenja koja nude udobnost u svom najprirodnijem stanju susreću se s dizajnom nadohvat ruke u salonu ovog brenda, pritom čineći razliku. Donose pristup dizajnu nadohvat ruke kombinirajući kvalitetu s estetikom.

Svaki proizvod predstavljen je u dekorativnom konceptu – od namještaja i madraca preko dekora do rasvjete i tepiha, a za izradu i dizajn namještaja zaslužan je tim talijanskih produkt dizajnera sa sjedištem u Milanu. Materijali, boje, dizajn i sve ostale značajke Enza namještaja dinamični su i moderni. Bezvremenski dizajn nastavit će godinama davati dinamičnu energiju vašem domu, a praznici kod kuće najbolje su vrijeme da započnete to putovanje. Učinite ove blagdane još ljepšima uz dizajnerski namještaj i dodatke za interijer!

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0