MagMe Interior: Mekane vunene dekice nalaze se na vrhu naše shopping liste

Listopad je stigao, vremenska prognoza kaže da nam slijedi kišovito razdoblje što u prijevodu znači da ćemo petak navečer, umjesto na terasi nekog bara s čašom gin tonica, provesti na svojem kauču umotani u cozy dekicu (čaša gin tonica je na izbor). Upravo smo zato istražili ponudu naših dućana te online shopova koji dostavljaju u Hrvatsku, a u kojima se mogu pronaći odlični modeli po povoljnim cijenama.

Brend Arket predstavio je liniju dekica u suradnji sa švedskom umjetnicom i ilustratoricom Linneom Andersson

Većina modela koji se trenutačno mogu pronaći na u ponudi izrađena je od vune i mješavine s vunom, a krasi ih suptilan uzorak. Što se palete boja tiče, hit su dekice u neutralnim nijansama, kao i blijedoružičaste, dok će ljubiteljice grafike pronaći svoje favorite u ponudi brenda Arket.

Na policama dućana JYSK mogu se pronaći još topliji modeli od flisa, dok je svoju verzije dekice predstavila i britanska modna kuća Burberry – izrađenu od miksa merino vune i kašmira te ukrašenu njihovim ikoničnim uzorkom.

Hrvatski brend Wool Essentials izrađuje dekice

Bogata ponuda modela za svačiji ukus krije se u asortimanu omiljenih brendova kao što su Zara Home, H&M Home i IKEA, a isto tako, ako ste u potrazi za komadom izrađenim od prave vune i želite podržati lokalne umjetnike, predlažemo da bacite pogled na kolekciju hrvatskog brenda Wool Essentials. U nastavku pronađite našu shopping listu uz koju ćete moći uživati u ugodnoj atmosferi u svojem domu.

Arket
Arket
JYSK
JYSK
Ikea
Ikea
H&M Home
H&M Home
H&M Home
H&M Home
Ikea
Ikea
Anthropologie
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Burberry (Farfetch)
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0