MagMe Interior: Evo što se sve nalazi na našoj listi želja

Jedni smo od onih tipova koji, kada je u pitanju interijer, uvijek imaju nešto novo za kupiti za stan ili kuću ili, pak, pospremiti na listu želja. Od sitnica kao što su setovi posuđa ili svijećnjaci pa sve do konkretnijih komada poput tepiha, blagovaonskih stolova, lustera i fotelja.

Iako već imamo omiljene brendove, a i klasike dizajna koje bismo rado vidjeli u svojem domu, poput neke od ovih kultnih fotelja, za inspiraciju ne volimo zaviriti u Pinterest (iako, naravno, već imamo spreman board za uređenje buduće vikendice u Italiji) već volimo popodne iskoristiti za šetnju po nekim od zagrebačkih showrooma. Jedna od omiljenih destinacija nam je concept store Selectedd u kojem se nalaze komadi danskog dizajnerskog brenda Frama, kao i stolna lampa T-Lamp koju je za njih dizajnirao hrvatski studio Regular Company.

Stolna lampa T-Lamp Regular Company x Frama (Selectedd)

Kad je danski dizjan u pitanju, nezaobilazna destinacija je i showroom Trika u kojem se, između ostalog, može pronaći namještaj brenda & Tradition koje u posljednje vrijeme doživljava novi val popularnosti, a sve zbog teddy fotelje Little Petra. Poznato je da su Skandinavci pravi maheri kad je u pitanju dizajn, a već nam se dulje vrijeme na wishlisti nalazi i posuđe s potpisom Royal Copenhagen. Riječ je o retro keramici koja se proizvodi već 245 godina, a prepoznatljiva je po plavo-bijeloj kolekciji “Blue Fluted Plain” koja je ujedno i prva kolekcija koja je nastala, a u prodaji je i dan danas. Upravo to je potvrda da se radi o klasiku dizajna u koji se isplati uložiti.

Klasike možete pronaći i u dućanu brenda Et Cetera lifestyle storeu, u čijoj se ponudi nalazi namještaj svjetski poznatih dizajnerskih brendova kao što su Gubi, Minotti, Lema ili Knoll. Osim lustera Multi Lite koji nosi Gubi potpis te njihovog slavnog Pacha naslonjača, već dulje vrijeme patimo i za blagovaonskim stolom renomiranog arhitekta Eera Saarinena koji se nalazi u Knollovoj ponudi, a kojeg obožavamo zbog svevremenskog dizajna te činjenice da se može personalizirati.

Samsung Serif TV

Na listi želja nalazi nam se i Samsung Serif TV – dizajnersko čudo tehnologije koje izgleda predivno sa svih strana te ne služi samo za gledanje omiljenih serija i filmova, već i kao ukras interijeru u kojem se nalazi. U nastavku pronađite neke od komada koji se trenutačno nalaze na interior wishlisti MagMe redakcije.

Shell Wood Armchair (Rex Kralj)
Blagovaonski stol Zuiver (Gnijezdo)
Stolić Kare Design
Zvučnik Transparent Sound (Selectedd)
Set posuđa Royal Copenhagen
Fotelja Pacha Gubi
Luster Multi Lite Gubi (Et Cetera)
Fotelja &Tradition Little Petra (Trika)
Podna lampa Arigato Grupa
Blagovaonski stol Eero Saarinen Knoll (Et Cetera)
Set posuđa Tas Merci Serax (Tvoje.hr)