MagMe Bride: Ovu vjenčanicu obožavaju brojne moderne mladenke

Iako je sezona vjenčanja iza nas, ona koja se održavaju u jesenskim i zimskim mjesecima mogu biti zaista magična. Ako pripadate u skupinu zimskih mladenki te ste trenutačno u potrazi za vjenčanicom, nastavite čitati ovaj tekst, jer smo otkrili predivan, luksuan model s potpisom britanskog brenda Asar.

Brend je nastao relativno nedavno, 2019. godine kad ga je u Londonu osnovao dizajner Nikeen Asar, s namjerom da kreira luksuzne vjenčanice izrađene od predivnih i visokokvalitetnih talijanskih tkanina koje su namijenjene ljubiteljicama ženstvenog, ali i modernog i razigranog stil. Ove su vjenčanice idealne za minimalistice zbog čistih linija, ali i za one koje ipak vole i dozu posebnosti u komadima koje nose koja je vidljiva kroz zanimljive detalje haljina.

Estetika demi-couture brenda temelji se na čistim, skulptularnim linijama zbog čega vjenčanice djeluju poput mini umjetničkih djela, ali i raskošnih tkanina. Sve se vjenčanice izrađuju po narudžbi u londonskom ateljeu, a nama je posebno za oko zapeo model Olivia koji otkriva ramena.

Haljine koje otkrivaju ramena, a imaju dugačke rukave, posebno su popularne među modernim mladenkama u posljednje dvije godine, a upravo se takvim krojem ističe i ova popularna Asar vjenčanica. Iako nije riječ o tradicionalnom modelu, ova je haljina iznimno elegantna, a ističe se posebno i teksturom najfinije talijanske svile.

Ova chic vjenčanica koja je jako popularna na Instagramu, ima raskošni šlep, a dozu opuštenosti daje joj izrez s prednje strane. Uz teksturiranu tkaninu, već spomenuti kroj s ekstra dugačkim rukavima koji otkriva ramena ono je što ovaj model čini posebnim, kao i detalji na na dekolteu i leđima. Cijene vjenčanica ovog brenda kreću se od 1600 do 2800 funti, a cijena Olivia modela iznosi oko 2500 funti. U nastavku otkrijte još fotografija ove predivne vjenčanice!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0