Fort George Vis (@cvit.happens)

MagMe Bride: Najljepše lokacije za vjenčanje na hrvatskoj obali

Destination wedding sve je popularniji koncept i u Hrvatskoj, a u fokus dolaze prekrasne lokacije smještene diljem hrvatske obale, na otocima i u bajkovitoj unutrašnjosti Istre. Iako je logistički nešto zahtjevnije organizirati vjenčanje izvan grada u kojem živite, vizura mora na fotografijama te blagi ljetni povjetarac koji struji magičnom povijesnom tvrđavom ili beach clubom, nadoknadit će svu muku. Tu je i predivno okruženje istarske prirode koje se može mjeriti s Toskanom, ali i izvrsna gastronomska ponuda nekih od najboljih hrvatskih restorana. U nastavku otkrijte neke od nama najljepših lokacija za vjenčanje na hrvatskoj obali.

Beach club Hvar

@beachclubhvar

Jedna od najluksuznijih lokacija na dalmatinskoj obali definitivno je ovaj beach club smješten malo dalje od povijesnog centra grada Hvara. I ova je lokacija prožeta poviješću – beach club smješten je u građevini iz 20-ih godina prošlog stoljeća koja stvara idealnu mediteransku retro kulisu vjenčanom slavlju. Lokacija se nalazi tik uz more, a sveukupno Beach club Hvar može primiti do 300 gostiju u stajaćoj varijanti te do 200 gostiju na večeri. Više informacija pronađite na njihovoj službenoj stranici.

St. Pietro Dubrovnik

Na bajkovitom otočiću Supetru, uronjenom u modrinu Jadrana između Dubrovnika i Cavtata, otvoren je restoran i lounge bar St. Pietro koji predstavlja divnu destinaciju za vjenčanje. Otočić Supetar je netaknuta oaza mediteranske flore koja ispunjava zrak ugodnim mirisom, a opuštajućoj atmosferi doprinosi i predivna terasa puna biljaka i cvijeća. Svojom ponudom autentične domaće kuhinje prezentirane na svjetskoj razini, atmosferom koja spaja uzbuđenje divljine sa svim prednostima civilizacije, neponovljivim koktelima, odličnom glazbom i nevjerojatnim pogledom na koju god stranu se okrenuli, St. Pietro trenutačno pripada u sam vrh jadranske ponude. Opušteno ljetno vjenčanje s večerom u natkrivenim cabanama s ribljim plodovima Jadrana zvuči perfektno!

Fort George Vis

@marijalaca_weddings

Srednjovjekovna utvrda s koje puca pogled na nepreglednu morsku pučinu i zalazak sunca, prekrasno je mjesto za uploviti u bračnu luku. Fort George udaljen je od središta grada Visa, tako da se neometano možete zabavljati do dugo u noć, ovaj otok pripada među neke od zaista najljepših lokacija na hrvatskoj obali. Na tvrđavu stane do maksimalno 200 ljudi, a osim što se u donjem dijelu može održati večera i imati lounge dio, terasa je idealna za obred. Više informacija o ovoj it destinacija za vjenčanja, saznajte na njihovoj službenoj stranici.

San Canzian

@marijalaca_weddings

Kad je Istra u pitanju, rijetko koja lokacija može konkurirati uređenju hotela San Canzian. Za potrebe vjenčanja čitav se hotel sa sobama i mini vilama može zakupiti, a na samom imanju nalazi se nekoliko lokacija za obred i slavlje koje oduzimaju dah. Riječ je o lokaciji za manja vjenčanja – idealno do 60 gostiju, iako je maksimalni kapacitet i do 100 gostiju. Ova je lokacija okružena prekrasnom prirodom, maslinama, vinogradima i vrtom s mediteranskim biljem s panoramskim pogledom, a moderno uređen interijer i eksterijer idealno su uklopili u vizuru mjesta u kojem se nalaze. Više informacija pronađite na njihovoj službenoj stranici.

Meneghetti Wine Hotel & Winery

@meneghetti_istria

Jedna od najpoznatijih istarskih vinarija, proslavila se i zbog prekrasno uređenog imanja i hotela koje je idealno za vjenčanje u okruženju prirode. Ne samo da su sklopu vila i hotela Meneghetti može odsjesti ukupno više od 100 gostiju, kapacitet za svadbenu proslavu je do 150 gostiju. Riječ je o zaista luksuznom smještaju okruženom vinogradima i maslinama, a šarmantna lokacija upotpunjena je fantastičnom gastronomskom ponudom. Jedinstvena lokacija pružit će nezaboravno iskustvo, a sve o Meneghetti Wine Hotelu i vinariji, otkrijte na njihovoj službenoj stranici.

Dvorac Belaj

@mudrovcic_weddings

Imanje Belaj, smješteno u Istri, je kompleks dvorca iz XVI. stoljeća s povijesnim vinogradom, dvjema vinarijama i spektakularnim prostorom za evente. U sklopu ovog dvorca nalaze se čak četiri lokacije u kojima je moguće održati vjenčanje, ovisno o tome koliko gostiju planirate imate. U malu blagovaonicu stane 35 gostiju, dvorište dvorca može primiti do 40 gostiju, dok će u veliku blagovaonicu stati 180 gostiju te u park 200 gostiju. Boravkom na ovoj lokaciji koja ima zaista poseban ugođaj osjećat ćete se kao da ste transportirani u prošlost, a svadbeno slavlje ostat će svima urezano u pamćenje. Više informacija o dvorcu Belaj otkrijte na njihovoj službenoj stranici.

Hotel, vinarija i restoran Boškinac

@hotelboskinac

Vjenčanja u Boškincu, jednoj od najpoznatijih gastro lokacija u Hrvatskoj, zaista su poseban doživljaj. Predivan ambijent otoka Paga, jedinstven prostor i krajolik hotela te pomno osmišljen meni samo su dio toga što će vjenčanje učiniti još ljepšim. Romantična lokacija i vrhunska jela te nekoliko terasa na otvorenom, restoran ili konoba koje su dostupne za ceremoniju i slavlje znači da ovdje zaista možete imati vjenčanje krojeno po vlastitom ukusu. Ako odaberete Boškinac za svoje vjenčanje, sigurno nećete pogriješiti, a više informacija o samoj lokaciji i kapacitetu koji je oko 90 gostiju te fine dining meni za vjenčanja, možete otkriti na njihovoj službenoj stranici.

Martinis Marchi Heritage Hotel

Luksuzno uređeni apartmani nalaze se u hotelu koji je smješten u baroknom dvorcu na najbolje čuvanoj tajni srednje Dalmacije – otoku Šolti. Hotel Martinis Marchi se prostire na čak 1500 kvadratnih metara, a najveća atrakcija je apartman smješten u tornju dvorca. Interijer je uređen u klasičnom stilu koji reflektira bogatu povijest lokacije u kojoj je živjela plemićka obitelj Marchi od početka 18. stoljeća, a ogromna terasa s bazenom idealna je za manje svadbene svečanosti, do 60 gostiju. Više o ovoj atraktivnoj lokaciji saznajte putem njihove službene stranice.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, PR, Marija Laća (San Canzian i Fort George), Vladimir Mudrovcic (Dvorac Belaj)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0