MagMe Bride: Mini bridal haljina koja nas je osvojila na prvu

Bridal dizajnerica i stilistica Kate Halfpenny dobro je poznato ime u svijetu vjenčanja. Brend pod vlastitim imenom britanska kreatorica osnovala je 2005. godine, a od tad je postao jedan od vodećih luksuznih bridal brendova u Ujedinjenom Kraljevstu. Obožavaju ga i influencerice, a osim što nudi pregršt minimalističkih modela, u kolekcijama brenda Halfpenny mogu se pronaći i fantastične haljine u koje se možete presvući iz vjenčanice ili vam, pak, mogu biti opcija i za djevojačku zabavu.

 

Upravo smo takav mini model pronašli u kolekciji “Balance, Chapter Two” koja se ističe oštrim krojevima, strukturom i grafičkim linijama, kojima dozu romantike dodaje pomalo pretjerani volumen modela. Model Molly sastoji se od mini suknje punog kruga koja je iznimno voluminozna te tako haljini daje razigran izgled.

No, protutežu romantičnoj, voluminoznoj suknji daje gornji dio s ravnim izrezom i steznikom koji laska figuri. Time se stvara zanimljiv kontrast između gornjeg i donjeg dijela, a haljina je izrađena od luksuzne, satenske Mikado tkanine. Taj je materijal omiljen kreatorici, a zbog njegove čvrstoće haljina Molly zadržava svoj oblik i strukturu, naglašavajući struk i dajući prirodni volumen suknji.

@suziebonaldi

revealing my third wedding dress for my wedding after party 👰🏼‍♀️💍✨ @Halfpenny London

♬ original sound – keira

Ovo je odličan mini model u koji se mladenke mogu presvući poslije ponoći, kako bi nesmetano uživale u plesu i zabavi na svojem vjenčanju, a dostupan je i Hrvaticama. Naime, ekskluzivno se ovaj model haljine možete naručiti putem Net-a-Porter stranice po cijeni od 1290 eura. U nastavku otkrijte još detalja ove haljine koja nas je osvojila na prvu!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Halfpenny

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0