MagMe Bride: Mango sandale s oversized mašnom

Sezona vjenčanja i svečanih događanja je u punom jeku i ako ste među onima koji ove godine planiraju vlastito vjenčanje, jedna od prvih stavki o kojima sigurno vodite brigu vaš je outfit za taj poseban dan. Ali ta potraga je sve jednostavnija jer više nije nužno za idealnim komadima tragati samo u bridal kolekcijama. U posljednje vrijeme su luksuzni, ali i high street brendovi, postali još jedna od stanica na kojoj se može pronaći odličan ulov čak i za ovu prigodu.

Jedna od takvih stanica je, sudeći prema posljednjim kolekcijama, i high street brend Mango, koji je lansirao posebnu liniju vjenčanica i svečanih haljina o kojoj smo već pisali, a koje je upotpunio i s nekoliko modela otmjenih cipela s potpeticom. Nama su za oko zapele satenske sandale s predimenzioniranim mašnama, koje mogu biti baš ono što tražite za svoj poseban dan.

Saten ovim sandalama daje otmjeni štih, dok će mašne vašem outfitu dati pečat jedinstvenosti, a potpetica od udobnih 8.5 centimetara nije previsoka pa će biti idealna za plesanje cijelu noć. Ove cipele mogu se kombinirati i na jednostavnije modele slip haljina, a efekt ekskluzivnog outfita svakako će biti postignut. Možete ih nabaviti na webshopu brenda, a dostupne su po cijeni od 159,99 eura. No, ako vam se sviđaju, naša je sugestija da požurite, jer vjerujemo da neće još dugo biti dostupne.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0