Nova Mango capsule kolekcija donosi vjenčanice, svečane haljine i odijela koje želimo!

Početkom tjedna na službenoj stranici predstavljena nova Mango Capsule kolekcija u kojoj prevladava bijela boja, a većina komada namijenjena je za svečanije trenutke. Nadopuna je to njihove svečane capsule kolekcije koju su lanisirali ususret sezone vjenčanja, a s obzirom na to da je sezona evenata i svečanih okupljanja u punom jeku, ne čudi činjenica da su kreirali još modela prikladnih za sve vrste posebnih događanja.

Duge elegantne haljine prekrivene sitnim šljokicama, odijela u potpunosti izrađena od čipke  i strukturirane mini haljine idealan su odabir ako planirate neformalnije vjenčanje ove godine ili se možda u ponoć želite presvući u nešto ugodnije od vjenčanice. S obzirom na to da je riječ o nešto skupljim i kvalitenijim komadima, cijene ipak malo odstupaju od standardnih high street cijena.

Čitava kolekcija je dostupna samo online, a po količini pozitivnih reakcija koje su pojedini modeli dobili na društvenim mrežama, vjerujemo da će se brzo rasprodati. U nastavku pogledajte naše favorite, a cijelu kolekciju istražite na službenoj stranici brenda.

Sako od čipke, 300 eura

Hlače od odijela, 200 eura

Dugi ogrtač, 150 eura

Dugačka haljina sa šljokicama, 240 eura 

Satenska mini haljina, 240 eura

Kožnate sandale s visokom potpeticom, 119 eura

Satenska košulja s perjem, 180 eura

Ukosnica s mašnom, 29,99 eura

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0