MagMe Bride: Jedna od najljepših vjenčanica koje smo vidjeli u posljednje vrijeme

Iako su se u prošlosti brojne mladenke ustručavale naručiti haljinu za veliki dan online, mlađe generacije ipak se upuštaju u tu avanturu. A za njih su tu brendovi poput Olivije Rose, koji kreiraju made-to-order modele koji se mogu naručiti kupiti putem webshopa brenda. Brend Olivia Rose prije nekoliko dana je predstavio svoju prvu bridal kolekciju, a nama je za oko odmah zapeo model vjenčanice Eden.

Riječ je o modelu izrađenom od 100-postotne svile u bijeloj, perlastoj nijansi koja se lijepo presijava, čemu doprinose i nabori na izrezu na leđima. Haljina seže do poda te ima raskošan šlep, a dok je s prednje strane zatvorena, posebno atraktivno izgleda stražnji dio vjenčanice, s već spomenutim dubokim izrezom na leđima i naborima.

Dugački zvonasti rukavi doprinose atraktivnom dizajnu haljine, baš kao i šav s prednje strane. Vjenčanica zbog siluete koja suptilno prati liniju tijela te se pruža u šlep ima dodatnu dozu elegancije.

Ovo je model idealan za one koji traže jednostavnost, s dozom dramatičnosti, a cijena haljine iznosi 1500 funti. Vjenčanica Eden izrađuje se po narudžbi – u veličinama UK 4 do UK 14 – a potrebno je otprilike osam tjedana od narudžbe da haljina stigne na adresu. Isto tako, ovaj je model moguće izraditi i po mjeri, za što ćete se putem maila morati javiti brendu.

Luksuzan model koji odiše sofisticiranošću bit će pun pogodak za jesenska vjenčanja, a naručiti ga možete na službenoj stranici Olivia Rose.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Olivia Rose, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0