@camillecharriere

MagMe Bride: 20 vjenčanica idealnih za jesenska i zimska vjenčanja

Iako možemo reći da se nalazimo na samom kraju sezone vjenčanja, ponekad ona održana u jesen i zimu mogu biti iznimno šarmantna i bajkovita pa nema razloga da se taj dio godine zanemaruje kad je organizacija vjenčanja u pitanju. Lokacija i dekoracija, naravno, moraju se prilagoditi godišnjem dobu, a isto se mora učiniti i s vjenčanicom. Što nije nimalo loše, jer za razliku od ljeta u kojem vrućina zadaje najveće probleme, jesen i zima dopuštaju odabir nekih raskošnijih tkanina, dugačke rukave i plašteve te haljine posute šljokicama.

@camillecharriere

Kad su jesenska i zimska vjenčanja u pitanju vječna nam je inspiracija ono influencerice Camille Charriere, održano u Parizu, koja je za civilnu ceremoniju nosila midi haljinu dugačkih rukava prekrivenu sitnim blještavim ljuskicama i kristalićima. Iako je riječ o haute couture modelu francuske modne kuće Celine, vjenčanice nalik njezinoj mogu se pronaći i u ponudi bridal brendova koji komade prodaju na shopping platformama kao što su Net-a-Porter ili MyTheresa. Erdem je predstavio vrlo sličan model, dužine do poda s plaštem koji se može i skinuti, dok Self-Portrait predlaže model s odvažnim dekolteom i volanima.

Roksanda (Net-a-Porter)

Uz modele koje krase šljokice i kristalići, detalj koji se definitivno ističe ove godine u bridal kolekcijama je i perje koje je idealno za začiniti vjenčani outfit u jeku party sezone. Brend 16 Arlington predstavio je niz modela ukrašenih perjem – između ostalih i dugački kombinezon, a modele s tim upečatljivim detaljem rezerviranim za modno odvažnije mladenke kreiraju i marke Rasario i Taller Marmo.

Danielle Frankel Bridal

Osim perja koje se pojavilo kao mikro trend unutar bridal kategorije, brojni dizajneri za jesenska i zimska vjenčanja, umjesto dugačkih rukava, predlažu vjenčanice s plaštem – takve modele možete pronaći u kolekcijama s potpisom marki Safiyaa, Stella McCartney, Emilia Wickstead i Roksanda. Ove će sezone biti popularni i modeli s visokim ovratnikom i dugačkim rukavima izrađenima od čipke ili tila koji mladenku tkaninom prekrivaju od glave do pete, no vizualno, zbog prozirnosti materijala, to ne djeluje tako. U nastavku otkrijte 20 vjenčanica (i pokoji kombinezon i odijelo) koje možete nositi na jesenskim ili zimskim vjenčanjima, a koje su dostupne za online kupnju!

Galvan (Net-a-Porter)
Danielle Frankel (Net-a-Porter)
16 Arlington (Net-a-Porter)
16 Arlington (Net-a-Porter)
16 Arlington (Net-a-Porter)
Self-Portrait (Net-a-Porter)
16 Arlington (Net-a-Porter)
Magda Butrym (Net-a-Porter)
Taller Marmo (Net-a-Porter)
Erdem (Net-a-Porter)
Taller Marmo (Net-a-Porter)
Emilia Wickstead (Net-a-Porter)
Safiyaa (Net-a-Porter)
Rasario (MyTheresa)
Safiyaa (MyTheresa)
Daniell Frankel
Stella McCartney (Net-a-Porter)
Self-Portrait

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Danielle Frankel, Self-Portrait, Instagram, MyTheresa, Net-a-Porter

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0