Lansiranje BeautyBlendera donijelo je revoluciju u svijetu kozmetike, a do danas popularnost ovog proizvoda nije niti malo pala. No pronašli smo proizvod koji bi ga s lakoćom mogao uskoro zamijeniti. Radi se o spužvici od memorijske pjene.

Iako vjerojatno nije napravljena od identinčnog materijala poput madraca od memorijske pjene, upravo je takve teksture. To je čini pogodnom za ne samo nanošenje pudera već i mnogo više toga. Ova spužvica dizajnirana je kroz više uglova i strana tako da se njome mogu nanijeti puder, korektor ili odraditi contouring – sve s jednom spužvicom!

Ono što ovu spužvicu također razlikuje od BeautyBlendera jest činjenica da se može koristiti mokra, ali i suha! Isto tako, s obzirom na svojstva memorijske pjene, lako se prilagođava licu – kada nije stisnuta, može prekriti polovicu obraza, a zgnječite li je prstima, postat će minijaturni alat potreban za precizan rad.

Još jedan trik ove spužvice je da reagira na toplinu vaše kože i na taj način prilagođava mekoću potrebnu upravo za vaše lice. Uz to, upija puno manje proizvoda nego klasični BeuatyBlender tako da bi s njome mogli čak i uštediti.

Kupiti je možete na službenoj stranici StansOut Beauty po cijeni od 20$.