Odavno je poznato da tretirana i obojana kosa zahtijeva drugačiju i snažniju njegu te da s vremenom onaj prvotni sjaj dobiven farbanjem kose polagano počinje blijediti. Upravo zato je, već svima poznati francuski brend Phyto, lansirao novu liniju Phytomillesime. Ova linija za njegu obojene kose zaključava pigment u vlaknu kose i intenzivira sjaj boje. Njega se sastoji od četiri koraka od kojih je svakako najzanimljiviji revolucionarni Phytomillesime šampon za pretpranje kose nakon kojeg nanosimo šampon za obojenu kosu, zatim masku za njegu obojene kose, a tretman završavamo njegom za raščešljavanje bez ispiranja. U nastavku pogledajte tutorial kako pravilno nanijeti proizvode te kako izgleda kosa nakon tretmana.

1. korak – Phytomillesime šampon za pretpranje obojene kose
Ovo je prvi šampon za pretpranje koji čuva postojanost i sjaj boje. Zato je definitivno must have proizvod u njezi kose. Jedinstvene uljno-gelaste teksture, zaključava pigment u vlaknu kose. Nježno obavija vlas stvarajući zaštitni sloj. Nanosi se prije šampona. Štiti od izbljeđivanja boje, produljuje sjaj i trajnost boje. Cijena: 189 kuna.

2. korak – Phytomillesime šampon za obojenu kosu
Nježni šampon protiv izbljeđivanja boje njeguje i umiruje vlasište, ostavlja kosu svilenkastom i sjajnom. Uklanja nečistoće s vlasišta i kose ujedno štiteći od izbljeđivanja boje. Cijena: 138,98 kuna.

3. korak – Phytomillesime maska za njegu obojene kose
Maska koja produljuje trajnost boje, obnavlja vlakno kose oštećeno i oslabljeno učestalim bojenjem, pojačava sjaj kose i vraća joj živost. Nakon primjene vlakno kose je mekano i svilenkasto, a boja je intenzivna i sjajna. Cijena: 289 kuna.

4. korak – Phytomillesime njega za raščešljavanje bez ispiranja
Štiti i čuva intenzitet boje, ojačava vlakno kose, olakšava češljanje i oblikovanje frizure. Kako se koristi? Raspršite po opranoj, ručnikom osušenoj kosi cijelom dužinom, od korijena do vrhova. Raščešljajte s lakoćom i stilizirajte kao inače. Ako se primjenjuje na suhu kosu, nanesite na dlanove, protrljajte među rukama i nanesite na kosu. Ne ispirite. Cijena: 199 kuna.

Phyto proizvode možete pronaći u svim Farmacia ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.