MagMe Advent: GINgle Bells

Gdje smo ove godine na Fuliranju? MagMe Redakcija pronašla je svoju omiljenu kućicu!
Kao i svake godine, postoje mjesta gdje na Fuliranju provodite najviše vremena- kućice kojima se uvijek vraćate! Nakon što su nas prošle godine oduševili kućicom London na Fuliranju u Kurelčevoj ulici, mladi dečki ove godine pripremili su potpuno drugačiju priču. GINgle Bells je maštovit spoj onoga što ova kućica upravo objedinjuje, odličan gin i božićnu atmosferu.

GINgle Bells je ekstenzija njihove prošlogodišnje londonske priče kada su nam ponudili najšareniji asortiman kvalitetnih pića od gina poput onog trenutno vrlo popularnog s limunadom od ruže.

imageOve godine u svoj asortiman nadodali su i tonik od rozog grejpa kao idealan dodatak. As pink as it gets, girls!

image

Ove godine ponovo možete izabrati pregršt raznih brenodva ovog popularnog pića poput Bombay Sapphire, Hedricksa, Monkey 47, Gin Mare, Mombasa gin, Martin Millers i mnogih drugih. Naravno, uz gin, bit će tu i kvalitetnog kuhanog vina, šampanjaca, vrhunskih vina i ostalog što će vas zagrijati i opustiti tokom obilaženja adventskog repertoara.

gin4Kako je Fuliranje postalo više od Adventa, mjesto gdje ćete narednih mjeseci provoditi najviše slobodnog vremena i družiti se sa svojim prijateljima i obitelji, odlična atmosfera svakako je ključni faktor. Ono što garantiraju sa GINgle Bellsa jest upravo to; opuštenost, dobra atmosfera i nezaboravni provodi u bilo koje doba dana. Vidimo se u Kurelčevoj!