Lunilou predstavio novu ljetnu kolekciju za žene koja izgleda savršeno!

S prvim zrakama sunca stižu nam i najpoželjniji komadi ljetnih kolekcija. Hrvatski brend organske odjeće Lunilou za ljeto je pripremio novu verziju popularne La Dolce Vita kolekcije, koja je prethodne godine bila u potpunosti rasprodana u svega nekoliko dana.

“Zahvalni smo na neizmjernoj podršci i povjerenju naših kupaca koji su prepoznali kvalitetu i trud koji stoji iza naše proizvodnje. S dolaskom toplog vremena počeli su stizati upiti za našu ljetnu kolekciju koja je izrađena od organskog muslina. Uz prošlogodisnje bestesellere, dodali smo i nove modele haljina i kompleta koji su izrađeni od 100 posto organskog muslina”, otkrila je Izabel Kovačić.

Koža je ljeti osjetljiva i zahtijeva posebnu njegu, kako kozmetikom, tako i odjećom koja je zbog svog sastava i proizvodnje bez štetnih kemikalija hipoalergena. Lunilou koristi isključivo organski pamuk s GOTS certifikatom koji jamči održivu i društveno odgovornu proizvodnju tekstila.

Zanimljivost je i da su svi komadi kolekcije dobili “morske” nazive – Silba, Mana, Abazzia, Brioni, Rovigno i Istria, po nekim od najljepših dijelova Jadranske obale. Tim potezom Lunilou šalje dvije važne poruke, prva je ljepota naše obale i ljubav prema moru te predivan osjećaj nošenja lepršave ljetne haljine u kojoj se svaka žena osjeća ugodno. Druga bitna poruka je da ljubav prema moru treba pokazati prenstveno kroz očuvanje okoliša.

“Od naših početaka radimo na edukaciji i podizanju svijesti o održivom načinu života. More i ekosustav zagađeni su plastikom i drago nam je da su se ipak neke stvari promijenile i da se smanjuje korištenje jednokratne plastike”, izjavila je Kovačić.

Prozračni i lagani komadi nove Lunilou kolekcije sve su što vam treba za dugo i toplo ljeto, bilo da idete na plažu ili u večernji izlazak, u svakom trenutku se možete osjećati posebno.

Kolekcija je dostupna online na www.lunilou.com, u zagrebačkom showroomu (Ilica 26) te u Lunilou pop up storeu u City Centeru One West od 25. travnja do 1. svibnja, uz promotivne cijene i posebne pogodnosti.

Foto: Irina i Matej Florschutz

Modeli: Izabel Kovacić i Mina Nedović

Kosa: Karla Benić

Make up: Iva Berišić

Lokacija: Hotel Milenij Opatija

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0