Lunilou lansirao novu kolekciju za žene – The Essentials!

Sjajne vijesti stižu iz radionice hrvatskog brenda organske odjeće Lunilou koji već šest godina kroz svoju odjeću promovira održivi način života. U početku je Lunilou bio orijentiran na odjeću i dodatke za bebe i djecu, no pokazao se interes i za kolekciju za odrasle.

“Drago nam je da su naši kupci prepoznali kvalitetu certificiranog organskog pamuka koji koristimo u izradi odjeće pa se tako i stvorio interes mama koje su prvo kupovale odjeću za svoju djecu i poželjele nešto za sebe. Mi smo poslušali njihove želje i već drugu sezonu za redom u kolekcijama predstavljamo odjeću za odrasle”, rekla nam je Željka Komuš Besednik, Lunilou brend menadžer.

Nova kolekcija naziva Lunilou Essentials sastoji se od nekoliko ključnih komada udobne pamučne odjeće za tople jesenske dane. Rebrasti pamuk jedan je od trendova ove godine koji je istodobno udoban i šik pa se tako tajice mogu nositi s oversized majicama ili u kompletu s basic majicama.

“Obožavamo tzv. Princess Diana look biciklističkih tajica i sweater majice koji često viđamo u svjetskim metropolama i koji donosi dašak devedesetih godina”, objasnila nam je vlasnica Izabel Kovačić.

Svi komadi ove kolekcije dolaze u pet boja i tri veličine kako bi se našao savršeni kroj za svako tijelo. Kolekcija je zamišljena kao druga koža koja će biti udobna i laskati vašim oblinama, dok imate slobodu pokreta. Svi komadi su dostupni od danas online na www.lunilou.com i u showroomu u Ilici 26. No, to nije sve što nam je Lunilou priredio za ovu zimu.

“The Essentials je uvod u našu zimsku kolekciju na kojoj vrijedno radimo i pripremili smo vam jedno veliko iznenađenje za prosinac. Nećemo puno otkrivati, ali sigurni smo da će se svidjeti svim Lunilou obožavateljima”misteriozno je dodala Kovačić.

Fotografije: Sanja Jagatić

Kosa: Frizerski salon Teuta

Modeli: Ivana Pirizović, Karla Kirschner, Matilda Elizabeta Štilinović

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0