Louis Vuitton predstavio svoje kultne torbe u novim bojama!

Ususret blagdanskoj sezoni, francuska kuća Louis Vuitton odlučila je razveseliti najveće fanove njihovih klasičnih komada i predstaviti ih u novim bojama. Kolekcija Louis Vuitton Colormania tako se ističe kožom u jarkim nijansama – crvenoj, žutoj, zelenoj, plavoj, ružičastoj, narančastoj i ljubičastoj koje su inspirirane bojama coffee table knjiga, odnosno stylish vodića po gradovima, koje kuća izdaje pod nazivom City Guide. Od omota za putovnice do signature torbi brenda i prtljage, ovaj odvažni asortiman evocira duh putovanja u vibrantnim nijansama.

Louis Vuitton torbice i prtljaga ukrašene klasičnim monogramom uvjerljivo su najveći bestseller brenda, a njihov se izgled nije puno mijenjao od povijesnog trenutka kad su predstavljene. Upravo su zato ručke i kožnati detalji predstavljeni u jarkim bojama izazvali toliko oduševljenje kod fanova kuće čiji stil možda i nije toliko klasičan, već moderniji i odvažniji te se ističe detaljima.

A povijesni trenutak za kuću bilo je predstavljanje i prvih izdanja City Guide vodiča po gradovima koji u detalje opisuju mjesta koja morate posjetiti, restorane i bistroe koje možete isprobati, odlična mjesta za kupovinu, odsjedanje i još mnogo toga. Ove knjige po prvi put su lansirane prije točno 25 godina, pokrivaju velik broj odredišta diljem svijeta te se svaka od njih ističe posebnom bojom, od kojih se sedam nijansi sad nalazi u Louis Vuitton Colormania kolekciji. Komadi iz kolekcije namijenjeni su miješanju i usklađivanju, omogućujući svojevrsnu personalizaciju putne kolekcije torbi.

Uz kovčege na kotačiće i klasičnu prtljagu brenda koja je bila njihov prvi proizvod, u kolekciji se posebno ističe torba Keepall Bandoulière prepoznatljive siluete s dvije ručke, kao i Pochette Voyage ručna torbica koja je idealna za čuvanje dokumenata tijekom putovanja, kozmetička torbica Nice Mini i već spomenuti omot za putovnice. Osim komada u kombinaciji monograma i kožnatih detalja u jarkim bojama, kovčezi na kotačiće Horizon 55 i Keepall Bandoulière predstavljeni su i varijanti u potpunosti izrađenoj u koži crvene, zelene, žute i narančaste boje.

Cijena omota za putovnice iznosi 435 dolara, za Horizon 55 kovčeg morali biste izdvojiti 3650 dolara za verziji od monograma i kože te 5200 dolara za potpuno kožnatu verziju, dok cijena zvijezde kolekcije – Keepall Bandoulière torbe, iznosi 2730 dolara za model s monogramom te 3900 dolara za kožnatu varijantu.

Ako oko sebe imate nekog strastvenog obožavatelja putovanja ili komada ove francuske kuće, predlažemo da istražite komade iz capsule kolekcije Louis Vuitton Colormania jer će vrlo vjerojatno postati kolekcionarski primjerci.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Louis Vuitton

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0