Louis Vuitton predstavio prvu kolekciju posuđa – izgleda fantastično!

Jedan od najvećih svjetskih luksuznih brendova – Louis Vuitton, poznat po motivu LV monograma i modnim dodacima koji nas iz godine u godinu oduševljavaju, predstavio je svoju prvu kolekciju posuđa koja izgleda iznimno elegantno.

Kolekcija se sastoji se od porculanskog posuđa poput tanjura i posuda te staklenih čaša i vrčeva za vodu. Ova kolekcija redefinira l’art de vivre kako bi na stol donijela bezvremensku eleganciju idealnu za svako godišnje doba. Posuđe s monogramom Flower Tile izrađeno je od porculana s nijansama bijele i plave. Dostupno je u različitim oblicima od tanjura do zdjela za posluživanje, a signature motiv cvijeta ovog brenda je napravljen sa suptilnim efektima akvarela. 

Nova vrsta čaša – Twist Glass, dostupna je u verziji od stakla, u safir plavoj nijansi, boji jantara, smaragdnoj i boji rubina. Čaše izgledaju iznimno zanimljivo zbog oblika, a kolekciju upotpunjuju i vrčevi od murano stakla.

Sigurni smo da će se ova kolekciju posuđa vrlo brzo rasprodati, a ako ste u potrazi za kvalitetnim komadima uz pomoć koji ćete moći ukrasiti svoj stol ovih blagdana, onda je ovo posuđe za vas! Minimalističko i elegantno, s prepoznatljivim detaljima zbog kojih će biti glavni hit na stolu.

Cijena seta od dvije čaše iznosi 390 eura, koliko ćete morati izdvojiti i za dvije šalice za kavu s tanjurićima, dok set od dva velika tanjura stoji 300 eura, a cijena dva desertna iznosi 240 eura. Luksuzna kolekcija posuđa dostupna je za kupnju online i u odabranim Louis Vuitton trgovinama.  

 

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Louis Vuitton

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0