Loewe ima top koji bi mogao nadmašiti ultra popularan prošlogodišnji model!

Španjolski brend Loewe, na čijem kreativnom čelu stoji Jonathan Anderson, svake sezone ima nekoliko komada koji dosegnu najvišu popularnost kad se radi o dizajnerskim komadima. Nedavno smo pisali o novoj torbici brenda koja će zasigurno postati it komad sezone s obzirom na to da je već viđamo na brojnim influencericama, a ovih smo dana otkrili top kojem također predviđamo veliku popularnost.

@anoukyve

Prošle je godine kuća predstavila top u stilu potkošulje koji je postao toliko popularan da je nekoliko puta bio rasprodan, unatoč tome što se praktički radilo o basic komadu. No, potkošulje kao topovi, postali su toliko dominantni u garderobama influencerica da su brojni brendovi izradili lansirali svoje verzije, trend koji je započela talijanska kuća Prada. Međutim, ove sezone, Anderson je potkošulju učinio nešto elegantnijim komadom.

Prošlogodišnji hit komad brenda Loewe

Top je predstavljen u crnoj boji, u klasičnom potkošulja kroju, no ono što ga čini profinjenijim je metalni detalj u srebrnoj nijansi koju krasi anagram kuće. Uz takav detalj koji izgleda kao kopča, stvara se nešto posebnija silueta naramenica i time top može biti rezerviran i za svečanije prigode.

Radi se o komadu koji je idealno kombinirati uz bijele traperice ili one izrađene od tamnijeg trapera, kao i uz maksi suknje čime ćete stvoriti elegantan i chic look. Unatoč tome što se top može nositi tijekom svih sezona, tijekom proljetnih i ljetnih večeri, izgledat će najljepše jer se radi o komadu koji najbolje nositi bez sakoa ili jakne.

Ovaj komad dostupan je za kupnju na službenoj stranici kuće po cijeni od 750 eura u veličinama od XS do XL. Radi se o komadu koji će influencerice sigurno obožavati ovog proljeća, a u nastavku otkrijte još detalja.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Loewe, Instagram 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0