Limitirana Chanel Factory 5 kolekcija bit će dostupna i u Hrvatskoj! Ovo su svi proizvodi…

Jedan od omiljenih mirisa u posljednjih 100 godina, Chanel N°5 iznova nas iznenađuje, a povodom okruglog rođendana francuska kuća kreirala je novu, limitiranu kolekciju inspiriranu kultnim parfemom, koja će ekskluzivno biti dostupna i u Hrvatskoj.

Čak 17 posebnih proizvoda s oznakom N°5, kreiranih s tim mirisom kao glavnim sastojkom i inspirirani svakodnevnim predmetima tako će se moći kupiti u jedinstvenom regionalnom pop-up dućanu u Rovinju. “Petica” je legendarni miris kojeg ni 100 godina od nastanka nije nagrizao zub vremena, a u pakiranjima kao što su bireta, metalna kutija ili ostali svakodnevni predmeti krije se luksuz N°5.

Chanel Factory 5 kolekcija simbolizira povratak pristupu kojeg je započela Gabrielle Chanel te njezinoj želji da prekrši pravila i oslobodi se od uobičajenog. Kroz taj koncept Chanel predstavlja povratak originalne bočice “petice”, koja je bila jednostavna testna bočica u laboratoriju, funkcionalan predmet koji je postao pojam luksuza i ikonični proizvod beauty industrije. Transformacija svakodnevnih predmeta u ultimativni luksuz s potpisom francuske kuće prisutna je i u ostalih 16 proizvoda iz limitirane kolekcije, koji su dokaz da dozu luksuza možemo imati svaki dan.

Chanel Factory 5 transformira N°5 u kolekcionarske komade, oni postaju proizvodi koji spajaju povijest najpoznatijeg parfema na svijetu s ultramodernom proizvodnjom i izgledom, a legenda “petice” tako se tako se nastavlja na sasvim novi način.

Kolekcija će biti predstavljena na poseban način – diljem svijeta niknut će pop-up dućani u industrijskom stilu koji će predstavljati tematske parkove Chanel Factory. Posjetitelji će moći uroniti u svijet crno-bijelih pakiranja uživo, a moći će pojedini proizvod pratiti u “proizvodnji” na traci kroz niz zabavnih demonstracija. Jedan od Chanel pop-up dućana ekskluzivno će biti otvoren 8. srpnja u Rovinju, ispred Grand Park Hotela te će biti jedini u regiji.

N°5 L’Eau, 100 mlN°5 Eau de Parfum, 100 mlN°5 L’Eau Vaporisateur de Sac, 7 mlN°5 L’Eau recharges Vaporisateur de Sac, 3 x 7 mlN°5 The SoapN°5 L’Émulsion Corps, 5 x 20 mlN°5 Les Galets de Bain, 10 x 17 gN°5 Le Gel Douche, 20 x 6 mlN°5 L’Émulsion corps, 200 mlN°5 L’Huile Corps, 50 mlN°5 La Crème corps, 150 mlN°5 La Pochette SurpriseN°5 Le Gel Douche, 5 x 20 mlN°5 Le Gel Douche, 500 ml1N°5 Le Gel Pailleté, 200 mlN°5 Goudre BottleN°5 Rubans Autocollants

Među našim favoritima svakako je ulje za kožu koje je “pospremljeno” u bočicu motornog ulja, kao i bogata krema za tijelo koja se krije u tubi boje. Atraktivno je i metalno pakiranje mirisne kupke N°5 u tabletama, koje podsjeća na kutijice s vrećicama čaja, kao i gel za tuširanje s mirisom “petice” u obliku deterdženta za pranje suđa. Zvijezda kolekcije je svakako i Mystery Box u kojem se nalazi nekoliko proizvoda dovoljnih da se uljepšate od glave do pete.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Chanel

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0