Lily of the Valley – najluksuzniji hotel u Saint-Tropezu koji oduševljava chic uređenjem

Među omiljenim ljetnim destinacijama za nezoboravno ljeto, osim hrvatske obale, na našoj se listi želja uvijek nalazi i francuska rivijera. Istinski prikaz Mediterana, francuskog šarma i prekrasnih mjesta duž cijele Azurne obale, kao jedna od vodećih destinacija je Saint-Tropez, maleni dragulj koji svakog ljeta postaje omiljeno odredište brojnih slavnih osoba.

Saint-Tropez koji se nalazi u blizi Nice i Marseillea, izdvaja se po tome što predstavlja ultimativno luksuzan odmor. Uz brojne svjetski poznate hotele koji se nalaze u samom srcu mjesta, posljednjih se godina izdvojio onaj koji je malo izdvojen od same ljetne užurbanosti i koji se nalazi na osamljenom i mirnijem području, a istovremeno je dovoljno blizu srca mjesta. Radi se o hotelu Lily of the Valley koji ima brojne pogodnosti i od svog otvaranja 2019. godine, nametnuo se najluksuznije odredište Saint-Tropeza.

Hotel je smješten je na brdima blizu Saint-Tropeza s jasnom misijom: stvoriti luksuzno spa-hotelsko iskustvo budućnosti. Ovo je odredište zamisao francuskog poduzetnika Alaina Weilla, koju je iz temelja dizajnirao Philippe Starck. Ova izvanredna lokacija posvećena je dobrobiti i kondiciji, a sve se to odvija u Shape Clubu, prostoru od 2000 metara kvadratnih koji je posvećen fizičkim pripremama i mršavljenju. Mjesto je to gdje gosti mogu provesti nekoliko dana uz personalizirani program, pod nadzorom stručnjaka, od tretmana do prehrane. Unutar hotela, i na otvorenom, hotel je idealno okruženje za fizičko i mentalno zdravlje.

Hotel se sastoji od 38 soba i 6 apartmana od 35 pa čak do onih deluxe od 105 metara kvadratnih. Atmosfera svake prostorije je topla, a uređenje je oda prirodnom okruženju hotela. Dominiraju zemljani tonovi, luksuzni materijali, izrade od drva u kombinaciji s impozantnim detaljima. A ono što još izdvaja ovaj hotel od drugih je činjenica da je otvoren tijekom cijele godine.

Dva bazena, među kojima je i grijani poluolimpijski, ovome hotelu pridaju na posebnosti i osiguravaju ravnotežu između fizičkih ciljeva i tople i velikodušne atmosfere ovog odredišta. Uz vanjski se bazen nalazi i bar čiji ga pogled na zaljev čini nezobilaznim mjestom za uživanje.

Dva hotelska restorana, Club House i Le Vista, vodi chef Vincent Maillard koji koristi isključivo proizvode s farme i povrtnjaka u blizini hotela. Rezultat toga je zdrava kuhinja s mediteranskim naglascima. Njegova svježa i ukusna jela nadahnuta su Provansom, od prepoznatljive salate od ljiljana sa svježim začinskim biljem i cvijećem kao i mnogima omiljenog tarta tropézienne punjenog kremom. To su samo neka od jela koja su predstavljena na umjetničkom posuđu koje izrađuju lokalni obrtnici.

Jela su povezana i s četiri wellness i health programa koji su u hotelskoj ponudi; Discovery, Reboot, Reset i Reborn koji traju od četiri do 28 dana. Svi programi uključuju procjenu tjelesne spremnosti, osobne trenere i potpuno korištenje hotelskih objekata i okolnog krajolika, uključujući netaknutu plažu Gigaro.

Ako ste i vi nakon čitanja ovog teksta željni aktivnog, no istovremeno i mirnog odmora prožetog luksuzom, više informacija o Lily of the Valley otkrijte na službenoj stranici hotela. U nastavku teksta otkrijte još fotografija.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Lily of the Valley

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0