Potekla iz vrhunske tehnologije koja je znala iskoristiti bogatstvo aktivnih biljnih tvari, dermokozmetika Lierac nudi paletu visoko učinkovitih proizvoda koji svakoj ženi, neovisno o tipu kože i dobi, daje jedinstven osjećaj luksuza, glamura i dermokozmetički odgovor koji traži.
Lierac laboratoriji osnovani su sad već davne 1975. i zahvaljujući brzo prepoznatoj kvaliteti, u samo nekoliko godina postigli su svjetski uspjeh. Znanstveno dokazana učinkovitost u kombinaciji s francuskim šarmom svaki od njihovih proizvoda pretvara u užitak za sva osjetila. Lieracovi proizvodi za njegu prava su oda ljepoti žene.
U Lieracove visoko učinkovite proizvode svaka se žena može pouzdati. Lierac njega iz dana u dan najbolji je saveznik ljepote i recept zahvaljujući kojem ćete dugo zadržati mladolikost.
Lierac high-tech anti-age proizvodi sa svojim teksturama i decentnim mirisom nude odgovor na potrebe kože u svakoj dobi.

magnifi magme
Magnificence je tako prva linija za njegu kože koja kontrolira starenje na samom izvoru. Ključan korak u anti-age njezi napravljen je u Lierac laboratorijima kombinacijom učinaka glikozilacije i oksidacije. Ta kombinacija utječe na djelovanje proteina koji su odgovorni za mladenački izgled i ljepotu. Lierac laboratoriji razvili su jedinstveni anti-age patent D-Glyox, moćnu kombinaciju koja sadrži ekstrakt cvijeta nara, svile i koncentrat peptida koji kožu dugotrajno opskrbljuju hranjivim sastojcima. Ta inovacija zaslužna je za efekt trenutnog proljepšavanja kože.

lierac premium

Jeste li i vi jedna od onih žena koje od proizvoda za njegu kože traže učinkovitost, ali i užitak? Kako bi stvorio upravo takve dragocjene proizvode, Lierac je spojio najnovija kozmetička dostignuća s genetskim istraživanjima i inovacijama. Premium linija temelji se na visokoj koncentraciji hijaluronske kiseline, čije je djelovanje pojačano izborom jedinstvenih ekstrakata rijetkih crnih cvjetova – crne ruže, orhideje i maka – koji imaju izrazito antioksidantna i hranjiva svojstva.

Lierac je nedavno napravio veliki povratak na hrvatsko tržište. Više o njihovim linijama i novitetima možete saznati na njihovom instagram profilu @lieraccroatia.