Lady Gaga organizira online koncert kojeg ne želimo propustiti

One World: Together at Home naziv je koncerta na globalnoj razini, organiziranog od strane Lady Gage i Global Citizena kako bi se prikupila novčana pomoć ljudima pogođenim koronavirusom. Do sada je već prikupljeno preko 35 milijuna dolara, a novac će bit doniran lokalnim i regionalnim udrugama koje pružaju hranu, smještaj i zdravstvenu pomoć oboljelima od Covida-19.

Hvalevrijedan projekt prvi je veliki online koncert kojeg možemo gledati iz svog dnevnog boravka, na TV-u, laptopu ili smartphoneu, a koji okuplja neke od najvećih imena glazbene i showbizz industrije.
Na potpuno besplatnom događaju imat ćemo priliku vidjeti i poslušati Aliciu Keys, Andreu Boccelija, Annie Lenox, Billie Eilish, Camilu Cabello, Celine Dion, Chrisa Martina, Jennifer Lopez, Lady Gagu, Taylor Swift, Killerse, Lizzo, Michael Bublea te brojne druge izvođače. U programu će sudjelovati i David i Victoria Beckham, Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel, Sarah Jessica Parker, Oprah, Matthew McConaughey, Samuel Jackson, Priyanka Chopra Jonas..

Dvosatni koncert, za kojeg već sada možemo reći da će ući u povijest, započinje s prijenosom 19. travnja u, po našem vremenu 1 ujutro, na svim važnijim servisima- Youtube, Amazon Prime, Instagram, Facebook i Twitter .