@kyliejenner

Kylie Jenner ima novu makeup rutinu koja je gotova u samo četiri koraka

U posljednje vrijeme na društvenim mrežama ističe se novi beauty “trend” pod geslom – manje je više. Beauty influencerice na TikToku koriste sve manje proizvoda kako bi postigle minimalistički, prirodan izgled, no to ne znači da su odustale od makeupa. To smo među celebritijima prvi put primjetili na Hailey Bieber, a njoj su se pridružile i članice Kardashian klana – manekenka Kendall Jenner i beauty mogul Kylie Jenner, koja se proslavila over-the-top makeup lookom.

Kylie Jenner je vlasnica skincare i makeup brendova, a nedavno je predstavila i modni brend KHY koji se smatra affordable luxury brendom. Jenner je nedavno na svojem TikTok profilu podijelila korake za kreiranje njezine novu makeup rutine u kojoj nalaze samo četiri proizvoda.

@kyliejenner

🫶🏻🫶🏻 @Kylie Cosmetics

♬ Streets – adrian

Sve proizvode koje Jenner koristi u ovoj makeup rutini su proizvodi njezinog brenda – Kylie Cosmetics, koji se proslavio lip kitovima. Prvo započinje sa korektorom u tamnijoj nijansi koji koristi kao konturu. Korektor stavlja na jagodice, vrh čela uz korijen kose, uzduž nosa s vanjske strane, na kapke očiju i na vilicu.

Nakon što konturu izblenda s četkicom, drugi korak je korištenje svijetlijeg korektora na području ispod očiju, na vrhu nosa i na područje ispod konture na jagodicama – Jenner koristi četkice za šminku kako bi joj šminka izgleda još prirodnije i stopila se s kožom. Nakon korektora, s četkicom nanosi rumenilo u jarko ružičastoj nijansi i svoju rutinu završava s maslacem za usne u prirodnoj, nude nijansi.

Ova jednostavna makeup rutina gotova je u samo nekoliko minuta, a idealna je zato što izgledate prirodno, a ipak se vidi i da ste uložili truda u svoj izgled.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@kyliejenner)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0