Kylie Jenner lansira affordable luxury modnu liniju!

Kylie Jenner ovih je dana objavila da pokreće liniju odjeće. Kako se svaka vijest prvo lansira na Instagramu, reality zvijezda i vlasnica beauty brenda, objavila je fotografiju na kojoj nosi kožnati balonera, a ispod koje je pisalo: “upoznajte Khy”. Naime, Khy je njezin novi modni brend (uz postojeći Kylie Cosmetics), a vijest da se baca u modne vode nije nas toliko začudila  s obzirom na to da njezine starije slavne sestre već imaju uspješne modne biznise.

Uz Kylie će u modnom brendu surađivati Jensa i Emme Grede, dizajerski duo koji stoji iza brenda Skims njezine polusestre, Kim Kardashian, no također i brenda Good American s potpisom druge sestre Khloé Kardashian. Modni brend Khy, koji je naziv dobio po nadimku ove it djevojke, u sklopu svake će nove kolekcije ugostiti različite dizajnere. Kolekcija s kojom će se predstaviti, osmišljena je u suradnji s berlinskim brendom Namilia.

Odjeća s potpisom ove mlade poduzetnice trebala bi se nastavljati na novu estetiku koju posljednih sezona u kolekcijama predstavljaju brendovi Balenciaga i Bottega Veneta, izjavila je Kylie za američki magazin Wall Street Journal. Sudeći prema prvim vizualima koji su predstavljeni, kolekcija će sadržavati isključivo kožnate komade koji su inspirarni ormarom ove popularne pripadnice generacije Z. Također, ideju za pokretanjem vlastite modne marke, najmlađa pripadnica slavnog klana Kardashian prispisuje i tome što želi svojoj kćeri ostaviti zavidnu kolekciju komada s vlastitim potpisom.

Ova vijest mnoge je razveselila i zbog činjenice što se radi o brendu koji će predstavljati affordable luxury stil jer će se cijene kretati od do 50 do 200 američkih dolara. Brend će biti lansiran 1. studenog, a svi komadi bit će dostupni u širokom rasponu veličina – od XXS do 4X. Stoga, ako ste nestrpljivi, ne zaboravite se prijaviti za obavijesti na Khy.com!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0