Kultni Scorpios otvorio svoja vrata i u Bodrumu!

Kultni restoran i beach club na ultrapopularnom grčkom otoku Mykonos, Scorpios je ovih dana otvoren na novoj lokaciji. Radi se o 12 boutique vila s impresivnom wellness ponudom, kao i drugim prostorima posvećenima wellbeingu. Donosimo prvi pogled na Scorpios na Bodrumu, stoga, ako planirate ili maštate o putovanju u Tursku, nastavite čitate ovaj tekst.

Već skoro deset godina na Mykonosu, Scorpios je jedan od pokretača party scene na tom obožavanom otoku. No, ono što ga prvenstveno karakterizira je činjenica da se ne radi tek o mjestu na kojem ćete se doći zabaviti, već Scorpios uključuje i brojne radionice, rituale i sve ono što je potrebno za kvalitetan well-being.

S pogledom na Egejsko more, novi Scorpios ostaje vjeran prepoznatljivoj estetici. Naime, dizajnerica Annabell Kutucu i berlinski studio za uređenje interijera, Lambs and Lions, rekreirali su rustikalan interijer kojim dominiraju zemljani tonovi i tako stvorili prekrasnu oazu za kvalitetan odmor.

No, novost koju ova nova lokacija ima je 12 vila za goste, koje pretvaraju ovaj kultni restoran u boutique odmaralište. Dizajn prostorija oponaša upravo takav minimalistički pristup stilu kakav Scorpios njeguje; karakteriziraju ih niski kreveti, zemljane nijanse, bogatstvo materijala i privatni bazeni koji su okruženi visokim biljkama banane.

U samom se središtu ovog luksuznog odmarališta nalazi prostor namijenjen za rituale, gdje svjetlo prekrasno pada na zidove od terakote. Radi se o prostoru u kojem će lokalni, ali i međunarodni umjetnici održavati programe glazbe, umjetnosti i zajedničke rituale, poput meditacije.

Ipak, ono najvažnije zbog čega je Scorpios već godinama poznat, odvija se na terasama na vrhu litice, mjestu gdje se nalazi salon ispunjen niskim lanenim kaučima i središnjim šankom te DJ kabinom. Uz to, tamo se nalazi i restoran u hladu stabala maslina uz stolove postavljene uz direktan pogled na more. Na jelovniku se nalaze jela istočnomediteranske kuhinje, no u ponudi je i turska kultura doručka koju karakteriziraju duga i opuštena jutra.

Ukratko, ako ste u potrazi za idealnim odmorom u kombinaciji s izlascima, ali i svakodnevnim mirom ako to poželite, Scorpios će opravdati vaša očekivanja. Ovo je prvo međunarodno otvaranje za Scorpios, no brend već za sljedeću godinu planira širenje i u Dubaiju i Tulumu!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Scorpios Bodrum

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0