Kultna rumenila Dior Rouge Blush ove jeseni stižu u 10 nijansi i različitim finišima

Bez obzira na to želite li diskretno zarumenjene obraze ili izgled dive s crvenog tepiha, kreativni direktor Dior Makeupa, Peter Philips, ima rješenje. “Redizajnirano” slavno Rouge Blush rumenilo s 90 posto prirodnih sastojaka dolazi u 10 nijansi, uključujući mat, satenski, sjajni i holografski efekt. Sve što trebate je uzeti četkicu u ruke i pustiti mašti na volju. Nekad je sve što vam treba nakon neprospavane noći malo čarobnog praha koji budi lice i kreira iluziju svježine, zdravlja i mladosti.

Bilo da želite postići prirodan izgled, poput boje koju dobijete nakon blagog trčanja, ili dramatičan poput diva s crvenog tepiha, rumenilo je ključ. A tko bolji čita ženske misli od maestra boja Petera Philipsa, kreativnog direktora Dior Makeupa.

Za divan početak jeseni, Dior predstavlja novo izdanje svog prepoznatljivog rumenila za zdrav izgled kože, zahvaljujući intenzivno pigmentiranim dugotrajnim bojama. Njegova formula sadrži 90 posto sastojaka prirodnog podrijetla što mu osigurava udobnost tijekom cijelog dana.

10 dugotrajnih nijansi i četiri finiša

Mat za sofisticiran i prirodan izgled, satenski za osvježavajući izgled s prirodnim sjajem, sjajni s bisernim efektom za sjaj na jagodicama te holografski s efektom holografskog sjaja za višedimenzionalni sjaj.

Četiri posebne nijanse slave ove finiše:

  1. 100 NUDE LOOK: savršena kombinacija ružičaste i bež za “nude” izgled.
  2. 028 ACTRICE: neodoljiva, sjajna, satenska koraljna.
  3. 219 ROSE MONTAIGNE: ikonička roza s bisernim sjajem.
  4. 601 HOLOGRAM: holografska roza za naglašavanje jagodica.

Novi prah obogaćen je visokointenzivnim pigmentima. Nakon stotina testova, Diorovi laboratoriji kreirali su mekan i svilenkast prah koji se savršeno stapa s kožom. Novi proces formulacije temelji se na dva koraka: odabiru pigmenata za savršenu kompatibilnost s kožom te vlaženju praha za očuvanje intenziteta.

Rumenilo mekane teksture sadrži 90 posto sastojaka prirodnog podrijetla i osigurava dugotrajnu udobnost bez osjećaja suhoće ili zatezanja. Pakiranje i četkica su dobili novo ruho. Četkica s kosim rezom dizajnirana je za precizno nanošenje i prilagođava se različitim dijelovima lica.

“Želio sam rumenilo u prahu koje neće izgledati zastrašujuće. S Rouge Blushom, svaka žena može graditi boju, od ultra-prirodnog rezultata koji je gotovo nevidljiv do intenzivnog izgleda. Neke žene će eksperimentirati profesionalnimtehnikama dok će se druge zabavljati nanoseći boju gdje god žele – na nos, ispod očiju ili na kapke… Jer tako je jednostavno i užitak ga je nanositi”, zaključio je Peter Philips, kreativni direktor Dior Makeupa.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0