Kuću iz “Home Alone” ovog Božića možete unajmiti, i to sa svim Kevinovim klopkama!

Za sve nas koji smo rođeni i odrasli u 90-ima postoji samo jedan pravi simbol Božića – filmovi “Sam u kući” s Macaulayem Culkinom u ulozi neponovljivog Kevina McCallistera. Svatko od nas je sanjao o njegovim avanturama, iako su nam kao djeci bile i poprilično zastrašujuće, a raznorazne klopke slagali smo i u kućnoj radinosti, insprirani njegovim idejama. A sada možete imati pravi povratak u djetinjstvo jer je kuća iz filma dostupna za najam ovog Božića.

Putem platforme Airbnb, sretnici koji uspiju 7. prosinca prvi rentati kuću na dva kata ukrašenu u božićnom duhu, imat će prilike prespavati u njoj, a u to su uključene i sve zamke koje je Kevin postavio provalnicima u filmu. Kuća obitelji McCallister bit će dostupna za najam samo na jednu noć – 12. prosinca, i to po cijeni 25 američkih dolara, a u čast kultnom filmu Airbnb se obvezao donirati novac dječjoj bolnici La Rabida u Chicagu.

Da bi stvar bila bolja, kuću je za rentanje na Airbnb-u postavio Buzz, Kevinov omraženi stariji brat, a opisuje je kao rezidenciju smještenu u “najdosadnijoj ulici u Sjedinjenim Američkim Državama”. Pitoreskna četvrt nalazi se u Winnetki, predgrađu Chicaga, a okarakterizirana je kao mirna – osim u slučaju kad je posjete provalnici, kao što se dogodilo tih kobnih zimskih praznika kad su McCallisterovi otputovali u Pariz zaboravljajući Kevina na tavanu.

U opisu kuće stoji da ponovno idu na putovanje tijekom zimskih praznika – ovog puta svi, pa je kuća slobodna za najam. Gostima je na raspolaganju cozy obiteljska kuća na sva kata, ukrašena lampicama i božićnim drvcem te s Buzzovim kućnim ljubicem tarantulom.

To znači da možete jesti junk i gledati “smeće” na televizoru u spavaćoj sobi roditelja McCallister, koristiti aftershave pred ogledalom poput Kevina i uživati u avanturama prema “battle planu” kojeg je Kevin ostavio kao vodič. Sve to, samo nemojte ulaziti u Buzzovu sobu. Nakon što vas zabava pošteno izmori, vrijeme je za svečanu večeru – na raspolaganju su vam najfinije pizze iz Chicaga, kao i delicija u obliku Kraft Macaroni & Cheesea koju možete podgrijati u mikrovalnoj. A prije spavanja možete se opuštati uz gledanje najnovijeg nastavka filmske franšize – “Home Sweet Home Alone”.

Iako domaćina nema, ako rentate njihovu kuću putem platforme Airbnb, dočekat će vas netko iz McCallister Security tima (kompanije koju je osnovao Buzz McCallister) koji će paziti na vas tijekom boravka u kući, pokazati vam sve što je bitno, brinuti se za vaše obroke i pokloni vam “Lego Ideas Home Alone” set kojeg možete odnijeti doma. S obzirom na to da nije riječ o nagradnoj igri nego jedinstvenoj prilici, s obzirom na to da je ova kuća po prvi put dostupna za najam, gosti su sami zaduženi za putovanje do Chicaga.

Moramo priznati kako bi nam boravak u kući iz filma “Sam u kući”, pogotovo u blagdanskom periodu, bio ostvarenje snova, a ako se slažete s nama i kojim slučajem planirate putovanje u Sjedinjene Američke Države, obavezno posjetite platformu Airbnb za pet dana kada će kuća biti dostupna za najam. Sretno!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Airbnb

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0