Kuća za odmor u Grožnjanu idilična je lokacija za uživanje u zimskim praznicima

Istarski grad slovi za jednu od najčarobnijih lokacija u Hrvatskoj, a upravo je takva i kuća za odmor u Grožnjanu pod nazivom La Boutique Holiday Home. Riječ je o idličnoj kamenoj kući koja potječe iz 18. stoljeća, a koja je renovirana i pretvorena u romantičnu vilu u kojoj želite provesti vrijeme ne samo za vrijeme proljetnih i ljetnih praznika, već i zimi.

Šarmantna kuća smještena u šarmantnom gradiću preuređena je za maksimalan užitak, i to u retro stilu. Prepoznatljiva je po drvenim vratima i škurama obojenim u ljubičasto, a ispred ove kamene ljepotice nalazi se i čaroban vrt prepun mirisnog mediteranskog bilja. Kuća za odmor u Grožnjanu podijeljena je na tri etaže, a stropove krase drvene grede koje su ostale otkrivene. Unatoč tome što je kuća na tri etaže, poprilično je uska, pa je svaki kvadrat mora biti pametno iskorišten.

Namještaj je u starinskom štihu, a glavne zvijezde uređenja su definitivno drveni podovi te kameni zidovi i kamin. No, ova destinacija za odmor opremljena je i TV-om i WiFi-jem, za sve one kojima opuštanje, ispijanje kave u vrtu i šetnja po čarobnim ulicama umjetničkog gradića Grožnjana nisu dovoljna zabava.

Interijer kuće je topao te prepun zanimljivih detalja, ali nije prenatrpan, a u prizemlju se hodnik, kuhinja i blagovaonica, dok se na prvom katu kriju dnevni boravak s kaminim te kupaonica. Drugi kat je, pak, odijeljen za spavanje – na njemu se nalaze dvije spavaće sobe.

 

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0