Kuća u šumi kao idealan izbor za odmor u Gorskom kotaru

Kako se približavaju hladniji, pravi zimski dani, sve češće nam misli lete na odmor u Gorskom kotaru. Zamišljamo idilu, snježni pokrivač, a mi skriveni na toplom u nekoj bajkovitoj drvenoj kućici okruženoj borovima. I upravo ono o čemu sanjamo, smo pronašli u mjestu Sunger. Tamo se, naime, nalazi Forest Home – raskošna moderna vila smještena u gustoj borovoj šumi koja ima baš sve za savršen odmor.

Ono što je najveća prednost kuće za odmor u Gorskom kotaru je da pruža maksimalan komfor i sve benefite suvremenog života, a nalazi se usred netaknute prirode, tako da se tamo možete u potpunosti isključiti i u uživati u okolini, a opet, ako to ne želite, nećete biti u potpunosti offline.

Kapacitet ove luksuzne kuće za odmor je šest do osam osoba, a u modernom i prostranom interijeru koji se proteže na nekoliko etaža i čak 197 kvadratnih metara, smještene su tri spavaće sobe i dvije kupaonice s podnim grijanjem. Uz to, osim u dnevnom boravku s TV-om i kaminom, družiti se može i u igraonici, a za opuštanje se možete uputiti u wellness sa saunom.

U vanjskom dijelu kuće, na terasi, smješten je jacuzzi, a uživati se može i u zimskom vrtu, natkrivenoj terasi s roštiljem te na dječjem igralištu. Ako ste raspoloženi za više vremena provedenog u prirodi, u okolici kuće Forest Home se nalaze park-šuma Japlenški vrh, špilja Vrelo u Fužinama, špilja Lokvarka i Lokvarsko jezero, jezero Bajer, kanjon Kamačnik te Vražji prolaz i Zeleni vir.

No, ipak, za hladnijeg vremena, ništa ne može nadomjestiti toplinu ove kuće koja je gotovo cijela izrađena od drveta te je uređena u rustikalnom, ali jednostavnom stilu, idealnom za opuštanje za sva osjetila. Sve informacije oko rezervacija i dostupnosti smještaja možete pronaći na službenoj stranici Forest Home.

Fotografije: Forest Home, Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0