Novi beauty brand Typology san je svake minimalistice, koja osim predivnog pakiranja želi što čišće proizvode s minimalnim brojem sastojaka. Typology u svom izgledu i vrlo direktnom pristupu podsjeća na The Ordinary, a riječ je o pariškom brendu s vrlo jasnom vizijom.

Kako posebno volimo francuske beauty proizvode, Typology nas je razveselio i oduševio – svi proizvodi imaju 10 ili manje sastojaka, s objašnjenjem zašto je pojedini sastojak prisutan i koliko je dobar za nas.

NinG Li, osnivačica brenda, odlučila se za radikalan pristup, smatrajući da se beauty industrija predugo oslanjala na pusta obećanja o tome kako koji proizvod može pomoći te na popriličan broj kemikalija koje ne znamo ni izgovoriti, a još manje znamo kako djeluju.
Upravo zato je Typology definiran kvalitetom sastojaka, a svaki je proizvod napravljen koristeći sirove, prirodne i najčešće jestive sastojke, pomiješane zajedno u posebnoj formuli. Zahvaljujući modelu rada, u kojem sve što proizvedu prodaju online, cijene su vrlo prihvatljive.

Proizvoda je poprilično puno, a podijeljeni su u kategorije seruma, hidratantnih krema, sapuna za lice, njege usana i kose te parfema.

Svi proizvodi su veganski, nisu testirani na životinjama, i u potpunosti su izrađeni u Francuskoj od sastojaka dobrog podrijetla.
Kako bismo vam olakšali potragu, izdvojili smo one koji se nama čine najzanimljivijima:

9-Ingredient Face Moisturizer

Krema za lice, lagane nemasne teksture odlična je za osjetljivu kožu, te za one s normalnom ili mješovitom kožom. Kao što i samo ime kaže, ima 9 sastojaka od kojih su glavni hijaluronska kiselina, organsko kokosovo ulje te pročišćena voda.

Exfoliating Toner 8% Glycolic Acid

Iako se za tonere kaže da se nanose na blazinicu, a onda na lice, to je potpuno nepotreban korak u kojem samo trošite proizvod. Nanesite ga direktno na prste te lagano razmažite po licu. Ovaj toner blago eksfolira gornji sloj kože te skida mrtve stanice kako bi koža izgledala svježije, a svi serumi jače prodirali.

7-Ingredient Makeup Removing Oil

Lagan i efikasan, ovaj bi uljni odstranjivač trebao djelovati na uklanjanje šminke, a sadrži samo sedam sastojaka od kojih su glavi slatko ulje badema te ulje sjemenki suncokreta.

Yuzu Mandarine Natural Eau de Parfum

Svi parfemi ovog brenda rađeni su u Provansi od posebnih esencijalnih ulja. Citrusne note mandarine i yuzua zvuče savršeno su za vruće ljetne dane, a Typology u ponudi ima šest parfema.