Kojim proizvodima izliječiti lice od akni?

Veliki broj osoba smatra da će akne proći same od sebe i ignoriraju moguće posljedice te odbijaju pomoć dermatologa. Doista, akne su jedna od najčešćih bolesti kože i smatra se da oko 80 posto tinejdžera ima akne, koje su više ili manje izražene i najčešće se smiruju do 25. godine života.

Kod srednje teških i težih oblika akne, samoliječenje bez stručne dijagnoze najčešće dovodi do prekasnog uzimanja terapije koja je zaista potrebna koži. Dostupni su brojni učinkoviti načini liječenja, koji će spriječiti izbijanje novih lezija te značajno umanjiti, a time i pojavu hiperpigmentacije i ožiljaka kao trajnih posljedica. Dakle, ključno je posjetiti dermatologa. Dermatolog će pažljivo proučiti kožu kako bi preporučio najbolji tretman, a uspješno liječenje pridonosi samopouzdanju svake osobe koja ima akne.

Linija za borbu protiv akni

Stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène ulažu veliki trud da se riješimo akne, pa je linija Cleanance namijenjena onima s problematičnom kožom sklonom nepravilnostima. Međutim, najvažnije je shvatiti da treba slijediti upute, biti uporan i u svakodnevicu uvesti proizvode za čišćenje kože, pravilnu njegu kože kao i proizvode koji će poslužiti kao prva pomoć prilikom pojave jačih akni.

Cleanance gel za čišćenje nježno uklanja nečistoću i prekomjernu masnoću poštujući prirodnu ravnotežu i pH kože, a možete ga koristiti i za lice i tijelo. Cleanance micelarna voda nježno uklanja nečistoće s lica i šminku (uključujući i vodootpornu šminku) te pomaže smanjiti prekomjernu masnoću. Ostavlja osjećaj svježine.

Cleanance Comedomed lokalizirana emulzija isušuje, smanjuje lokalizirane nepravilnosti od prvog dana i ograničava zaostale tragove. Emulziju treba nanijeti u tankom sloju 2 do 3 puta dnevno do potpunog nestanka nepravilnosti. Tekstura gel-emulzije brzo prodire u kožu, a nakon upijanja moguće je nanošenje šminke. Cleanance matirajuća emulzija koristi se za smanjeno lučenje sebuma i dugotrajnu hidraciju.

Cleanance Comedomed koncentrat protiv nepravilnosti smanjuje pojavu prištića i mitesera te u nastanku novih nepravilnosti. Brzo se upija dajući nemasni, mat izgled.

Ništa se ne događa preko noći. Svaki proizvod treba vrijeme da bi pokazao svoje djelovanje i učinkovitost. Preostaje vam samo isprobati ove proizvode koje možete pronaći u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0