Jasmine Tookes

Koji nakit zvijezde nose na crvenom tepihu?

Jedan od najvećih događaja u svijet filma definitivno je festival u Cannesu gdje se predstavljaju razna filmska dijela, ali je i najpopraćenija modna scena na kojoj zvijezde iz raznih industrija odijevaju kreacije koje su planirale mjesecima unaprijed. Prilikom osmišljavanja svakog looka, uz haljinu koja će plijeniti poglede svakako veliku ulogu igra i nakit kojim će upotpuniti svoj izgled. S obzirom na to da su haljine u fokusu i njihov se potpis zna, mi smo se potrudili saznati, koji je omiljen brend nakita svjetskih celebrityja i jedno se ime stalno pojavljivalo – ono francuske kuće Messika.

Sara Sampaio

Dijamantni nakit draguljarske kuće Messika od svog osnutka 2005. oduvijek je bila odabir poznatih žena diljem svijeta. Razlog tome je što su svi komadi nakita ručno izrađeni u 18-karatnom zlatu i ukrašeni dijamantima najviše kvalitete, ali nude i potpuno novi pristup dizajnu čineći ih idealnim odabirom za posebne prilike, ali i svakodnevna izdanja.

Na premijeri filma “Forever Young (Les Amandiers)” Valerie Brune Tedeschi, portugalska manekenka Sara Sampaio na crvenom je tepihu nosila ogrlicu high jewelry kolekcije Shards of Mirror uparenu s narukvicom Exotic Charm i dijamantnim prstenom the Danseurs Aériens.

Jasmine Tookes

Model Jasmine Tookes svoj izgled na premijeri filma “Top Gun: Maverick by Joseph Kosinski” upotpunila naušnicama high jewelry kolekcija Magnetic Love s jedne strane i naušnicom Equilibristes na drugom uhu, uparene s prstenjem kolekcija Equilibristes i Danseurs Aériens.

Toni Garrn

Uz ove top modele, dijamantni nakit Messika nosile su i manekenke Toni Garrn Josephine Skriver, glumica Claire Holt te influencerice Marta Lozano, Elisa Maino i Léa Elui.

Josephine Skriver

Kolekcije dijamantnog nakita Messika dostupne su i u Zagrebu u butiku Mamić 1970 u Ulici Frane Petrića 7 u Zagrebu, a njihovu bogatu ponudu možete istražiti na www.mamic.hr.

Claire Holt 

Elisa Maino

Léa Elui 
Marta Lozano

Fotografije: Mamić 1970

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0