Kith i Bugaboo kreirali limitiranu ediciju kolica koja nas je osvojila na prvi pogled!

Jedan od nama omiljenih lifestyle brendova namijenjenih ženama, muškarcima i djeci – Kith, udružio se s predvodnikom vrhunskih rješenja za roditeljstvo, markom Bugaboo, kako bi lansirao ograničenu seriju kolica i torbe za prematanje, kreiranih za moderne roditelje.

Iako je Ronnie Fieg ovaj brend osnovao 2011. godine, ovo je prvi put da je surađivao s brendom iz ove kategorije. Dvogodišnji proces dizajna i razvoja koji spaja funkciju i stil doveo je do capsule kolekcije koja se od danas nalazi u prodaji.

Kao roditelj koji radi, kolekcija koju je Fieg zajednički dizajnirao s timovima Kith i Bugaboo je stilizirana, ali funkcionalna capsule kolekcija ograničenog izdanja koja sadrži dva Bugaboo ikonična modela.

Napravljena za izvanredne performanse, Fox 5 su prepoznatljiva kolica za sve terene s potpisom brenda Bugaboo koja se mogu pohvaliti njihovim najudobnijim, svestranim i dizajnom koji je jednostavan za manevriranje.

Bugaboo Butterfly nudi ultrakompaktan dizajn koji je idealan za putovanja i ima mogućnost sklapanja jednom rukom za jednu sekundu, za sve obitelji u pokretu. Svaki model izrađen je u ekskluzivnim neutralnim bojama brenda Kith i krasi ga prepoznatljiv uzorak Kith monograma te Kith & Kin izvezeni detalji.

Uz kolica Bugaboo Fox 5 i Butterfly u dvije boje – bež i kombinaciji bež i tamnoplave, u kolekciji Kith for Bugabooo nalazi se i torba u koju stanu sve stvari za prematanje i hranjenje bebe on-the-go koja je izrađena od izdržljive tkanine i nepropusna je te ima dva unutarnja pretinca koja će olakšati organizaciju i konstatno vađenje stvari iz torbe.

Kolica i torbe dostupni su za kupnju putem europske stranice brenda Kith od danas po cijenama od 165 eura za torbu, 1800 eura za model Fox 5 te 805 eura za Butterfly.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Kith

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0