Kim Kardashian lansirala Skkn, luksuznu skincare liniju! Imamo sve informacije…

Nakon što je ugasila brendove KKW Beauty i KKW Fragrance, bilo je jasno da Kim Kardashian, celebrity beauty mogul priprema nešto novo. I ona je, kao i mnogi od nas u protekle dvije godine, fokus prebacila na njegu kože te je jučer putem Instagram profila najavila lansiranje svoje nove skincare linije Skkn.

Luksuzna skincare linije stavlja naglasak na clean beauty, dermatološki formule ponajprije zato što se Kardashian već godinama bori s psorijazom. No, linija nije namijenjena samo onima koji imaju problema s kožom lica, već svim tipovima i tonovima kože, bilo koje teksture i u bilo kojem stadiju zrelosti, izjavila je Kardashian.

S obzirom na to da je po povećalom javnosti pa rijetko ne nosi makeup, a i uz već ranije spomenutu psorijazu, Kardashian je morala veliku pažnju posvetiti njezi kože. U tome su joj pomogli najbolji stručnjaci i dermatolozi, a kako je s godinama skupljala korisne savjete i razvijala vlastitu rutinu njege, prilagođenu njezinoj koži, odlučila je svo skupljeno znanje podijeliti u obliku Skkn by Kim linije. Isto tako, putem nove platforme koja će biti lansirana krajem lipnja, Kardashian će dijeliti tips & tricks i raditi tutoriale kako bi potaknula kupce da stvore skincare rutinu krojenu po njima.

U liniji Skkn zasad se nalazi devet proizvoda – tonik za lice, sredstvo za eksfolijaciju, serum s hijaluronskom kiselinom, serum s vitaminom C8, hidratantna krema za lice, kream za područje oko očiju, ulje i noćno ulje. Svi proizvodi izrađeni su s visokokvalitetnim sastojcima poput tonika koji sadrži AHA kiseline i enzime pomoću kojih smanjuju pore, zaglađuju teksturu kože te je čine sjajnom. Posebno se ističu sredstvo za eksfolijaciju s enzimima iz šipka i buće koji dubinski čisti kožu te ulje upotpunjeno vitaminom C koje je zaduženo za predivan glow kože.

Proizvodi su dostupni u minimalističkim pakiranjima koja se mogu ponovno puniti te time čine manju štetu za okoliš, a cijene se kreću od 43 pa sve do 95 dolara, dok su početne cijene refillova 37 dolara. Linija Skkn by Kim bit će dostupna za kupnju 21. lipnja putem službene stranice brenda, a sudeći po ogromnom globalnom porastu skincare segmenta te činjenici da je njezina prošla beauty linija bila iznimno popularna, vjerujemo da će veliki dio proizvoda biti rasprodan već taj dan. Iako je njezina makeup linija najprije bila proglašena kao “još jednom celebrity beauty markom” Kardashian je kvalitetom proizvoda razuvjerila i zle jezike te dokazala da, kad je ljepota u pitanju, ima puno toga za reći.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0