Kaputi i čizme za koje se nadamo da će biti na sniženju

Kad je riječ o zimskoj garderobi, njezina okosnica su definitivno kvalitetan kaput dužine do koljena, po mogućnosti izrađen od vune, te kožnate čizme do koljena. Dva su to klasika koja su, iako konstantno u ponudi high street marki, brendova srednje kategorije i modnih kuća, posebno popularni u posljednje vrijeme, otkako je na cijeni nešto elegantnija silueta koje smo se zaželjeli nakon dugogodišnje vladavine streetwear stila. Baš zato, kada počnu zimska sniženja, najčešće prošvrljamo upravo odjelima na kojima se kriju kaputi i čizme, kako bismo po pristupačnijoj cijeni uhvatili neki komad koji ćemo nositi još sezonama.

& Other Stories

Ove godine ponuda je zaista bogata – premda dominiraju elegantni vuneni modeli s naglaskom na struk kakve su predstavili modne marke Prada, & Other Stories i Mango, mogu se pronaći i predimenzionirani modeli poput onih koje je kreirala francuska dizajnerica Isabel Marant ili predstavio švedski brend Arket. A kako biste svojem kaputu produžili vijek trajanja, predlažemo da se odlučite za neki od neutralnih tonova, uostalom, takav će vam komad pristajati uz sve u garderobi, pa ako kupujte dizajnerski piece, neka vam se višestruko isplati.

Mango

Kad su kožnate čizme u pitanju, iako ove godine baš i nismo puno hodali u potpeticama, doći će i doba kad ćemo svoje kućne papuče ponovo zamijeniti rafiniranim čizmama. Baš zato nije loš trenutak da sad bacite oko na to kakve se čizme nude. Predlažemo vam da se odlučite za vječni klasik – model do koljena u animal printu kakve možete pronaći s potpisom brendova Jimmy Choo ili Paris Texas ili, pak, kaubojke. Isto tako, ove su se sezone u modu vratili jahaći modeli koji će se furati i iduće jeseni, a takav se model nalazi u kolekciji njujorške modne marke Khaite. Čizme s kitten heel potpeticom nepogrešiv su odabir, mogu se nositi i uz skinny traperice, ali i na kratke haljine i gole noge u proljeće, pa ni takvi modeli nisu loš ulov. U nastavku pronađite čizme i kapute za koje se nadamo da će se naći na sezonskom sniženju.

& Other Stories
Arket
Arket
Chloe (MyTheresa)
H&M
H&M
Isabel Marant (MyTheresa)
Isabel Marant (MyTheresa)
Jimmy Choo (MyTheresa)
Khaite (MyTheresa)
Mango
Mango
Paris Texas (MyTheresa)
Prada (MyTheresa)
Saint Laurent (MyTheresa)
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
See by Chloe (MyTheresa)
The Row (MyTheresa)
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0