Kapute ovog brenda stalno viđamo na influencericama, a ovo je novi model koji nam je zapeo za oko!

Svako malo na društvenim se mrežama pojave pojedinci koji oduševljavaju svojim modnim kombinacijama, a posljednjih je mjeseci to zasigurno Belgijka Alison Toby. Da nam već neko vrijeme privlači pažnju, pisali smo proteklog ljeta nakon što je s high street brendom NA-KD predstavila suradnju u kojoj su se našli svevremenski komadi koje svaka žena poželi imati u svom ormaru. Ubrzo je bilo jasno da se radi o influencerici koja sa svojim stilom nikad ne griješi, a nama je ovih dana za oko zapeo kaput koji nosi – radi se o fantastičnom komadu njujorškog brenda The Frankie Shop. 

Influencerica je odabrala izrazito dugačak, nesvojstveno komadima koje odijevamo svakog dana, kaput u prljavo bijeloj boji. Kad se radi o silueti i boji, The Frankie Shop servirao je komad koji nije karakterističan komadima koje inače nosimo. I dok zimi najviše uživamo u kaputima i jaknama prigušenih nijansa, ovog nas je puta fascinirala varijanta u bijeloj verziji. Izrađen od mješavine 80 postotne vune i 20 postotnog najlona, kaput krasi predimenzionirana silueta i spuštena ramena. S gumbima u jednakoj boji, ovaj komad ističe se i po izraženim reverima i dva velika prednja džepa.

Kaput zbog svoje dužine idealno funkcionira dok je otkopčan, no njegovo dvoredno kopčanje čini ga funkcionalnim i za one nešto hladnije dane. Unatoč tome što ovaj komad najviše zamišljamo u svečanijim varijantama, influencerica je savršeno uz njega podigla casual kombinaciju uz sivi pleteni komplet i tenisice iste boje.

Osim ovog kaputa, koji je dostupan i u crnoj i sivoj boji, zimska kolekcija brenda The Frankie Shop obiluje fantastičnim svečanim party haljinama, ali i toplim pletenim komadima. Još od 2014. godine nakon otvaranja svog prvog dućana u New Yorku, brend su prepoznale brojne modne obožavateljice kao sinonim za predimenzionirana klasična odijela i od tad marka iznova novim kolekcijama predstavlja svoju prepoznatljivu estetiku koju obožavaju minimalistice.

Cijeli asortiman istražite na službenoj stranici brenda, a kaput je dostupan za kupnju u rasponu veličina od XXS do XL na linku po cijeni od 495 eura. Radi se o svevremenskom komadu kojim ćete se izdvajati u masi!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@alisontoby), The Frankie Shop 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0