Jedna od najuspješnijih influencerica Alison Toby predstavila je suradnju s high street brendom i komadi su odlični

Jedan od nama omiljenih high street brendova NA-KD poznat je po genijalnim komadima s pristupačnim cijenama, a mnogi su ga dodatno zavoljeli zbog suradnji koje ima s influencericama poput Josefine Haaning Jensen, Hanna Schönberg, Romee Strijd, Claire Rose, a zadnja na popisu našla se i Alison Toby.

Riječ je o poznatoj influencerici iz Belgije koja je svjetsku slavu počela stjecati 2020. kada su njezini “Get Ready With Me” videi počeli imati milijunske preglede. Uz Instagram, iznimno je popularna i na TikToku, a brendovi s kojima surađuje su Dior, Chanel i mnogi drugi.

Jučer je predstavljen prvi dio njezine kolekcije sa skandinavskim brendom NA-KD, a uskoro stiže i ostatak. Kolekcija odražava njezin stil stoga ima puno oversized komada, genijalnih kaputa i bomber jakni, a cijeli fokus je stavljen na jesensku garderobu. U nastavku donosimo sve komade.

Kaput, 124,95 EUR

Šal, 24,95 EUR

Oversized jakna od umjetne kože, 104,95 EUR

Hlače od odijela, 59,95 EUR

Sako, 74,95 EUR

Kaput, 114,95 EUR

Haljina, 69,95 EUR

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: NA-KD, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0