Zara Home

Kako učiniti svoj dom opuštajućom oazom u kojoj ćete željeti provesti čitavu jesen

Kako god ova turbulentna godina završila, ono što smo dosad naučili je cijeniti svoj dom, oazu mira koja nam je u proteklih nekoliko mjeseci služila i kao ured, bar, restoran ili, čak, plaža… Kod kuće smo proveli puno vremena, a sukladno s time primijetili smo i stvari koje nas u našem vlastitom okruženju smetaju. Neki, potpuno produhovljeni nakon svega što proživjeli ili, bolje rečeno, preživjeli, riješili su se stvari koje ih guše, dok je ostatak slobodno vrijeme provodio na online shopovima sa stylish detaljima za stan – jer kad već toliko vremena provodimo kod kuće, zašto nam ne bi bilo najljepše ikad?

Zara Home

U koju god skupinu pripadali, u novootkrivene minimaliste ili, pak, u nesuđene dekoratere interijera, svoj životni prostor pokušajte učiniti opuštajućim kako biste u njemu željeli provesti čitavu sezonu koja je pred vratima.

@terraceramica

Inspirirajte se toplim jesenskim bojama poput narančaste i zlatnožute, u svoj dnevni boravak unesite detalje od prirodnih materijala kao što su drvo i ratan, a što se materijala tiče birajte samo one najmekše. Čitavoj cozy atmosferi doprinijet će i izbor rasvjete – birajte što više manjih rasvjetnih tijela ili upalite svijeće koje će vaš dom, osim prigušenom svjetlošću, ispuniti i predivnim mirisom.

@ritarumora

I minimalni zahvat u interijeru kao što su nova keramička šalica ili vaza retro dizajna činit će razliku, a ako ste u potrazi za inspiracijom za shopping, u nastavku možete pogledati našu listu komada koji su dostupni za kupnju u Hrvatskoj.

Čaše, Zara Home
XXL mirisna svijeća, Zara Home
Vaza, Zara Home
Posuda, Zara Home
Ukrasni jastuk, Zara Home
Jastučnice, A JOJ
Drveni stolić, Anthropologie
Fotelja, Emmezeta
Svijećnjak Ferm Living, Dizajnholik
Prekrivač Hay, Dizajnholik
Stolna lampa HK Living, Gnijezdo
Ukrasni jastuk, H&M Home
Vaza, H&M Home
Deka, H&M Home
Pletena deka, H&M Home
Dekica od vune, Arket
Košare, Arket
Posuda za cvijeće od terakote, Arket
Keramička šalica, Terra Ceramica
Stolić, Vivre
Fotelja Vtwonen, Gnijezdo
Tepih, Ikea
Mirisna svijeća, Jo Malone
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0