Kako se uzvanice MagMe x Farfetch večere pripremaju za event?

Večeras se u restoranu Zinfandel’s hotela Esplanade održava ekskluzivna MagMe x Farfetch večera, a gošće stižu sa svih strana svijeta. S obzirom na to da je riječ o velikim obožavateljicama luksuzne mode, velika se pažnja posvetila outfitu za ovu večeru, a u fokusu su, naravno, i kosa i makeup, kako bi u potpunosti zasjale pred blicevima fotoaparata. Pitali smo neke od njih kako se pripremaju za ovaj event, čemu posvjećuju najviše pažnje i što im je najbitnije, a njihove odgovore otkrijte u nastavku.

Izabel Kovačić

 

Što se haljine tiče, izbor je pao na haljinu brenda 16Arlington, dok kad su cipele u pitanju se još uvijek dvoumim između Amina Muaddi štikli i Versace modela s platformom. Uz pomoć stilistice Andriane pomno sam birala outfit na event, imajući na umu lokaciju, tip eventa i, naravno, aktualne modne trendove. Inače nisam poborica jarkih boja, no ipak sam pronašla mjesta za ovu haljinu u svojoj garderobi. Što se odjeće tiče, sve sam kupila putem Farfetch platforme čiji sam ambasador, Kad su makeup i kosa u pitanju vjerna sam Simoni Antonović i Teuta salonu, a uspjela sam odraditi i njegu lica u FaceGymu u Londonu te Accent tretman tijela u Beauty Centru Bambina.

Lada Mitrašinović

Poklopilo se da sam ovaj tjedan bila na detoksu, kako bi zasjala, i otišla sam u salon Biologique Recherche na masažu lica te sam se dobro naspavala kako bi bila spremna za event. Od priprema unaprijed moram istaknuti da sam haljinu  naručila dovoljno rano kako bi mogla napraviti prepravke, ako će biti potrebni te sam se posebno potrudila oko odabira nakita zbog ovog svečanog eventa. Ovo će zasigurno biti jedno od mojih pravih glam izdanja, a što se tiče makeupa i kose prepustila sam se u ruke stručnjakinja i svojeg studija i Tine kojima sam dala “otvorene ruke” da ovog puta naprave nešto drugačije.

Nika Matić

Ovaj tjedan nemam neke posebne pripreme za event jer mi je ludnica na poslu pa ne stignem. Ono što sam uspjela ubaciti i što mi je must have za svaki event su manikura u Manosu i frizura. Makeup volim sama raditi tako da mi je to jedna stvar manje koju moram obaviti. Prošli petak sam uspjela obaviti i peeling tijela u omiljenom salonu Biologique Recherche koji čini moju kožu posebno glatkom i blistavom. Svakako ću pronaći i nekoliko minuta za hidratantnu sheet masku koju volim staviti prije makeupa, za dodatan glow tu večer. Moja najdraža sheet maska je od brenda Simple i zove se “5 Minute Reset Hydrogel Mask”.

Andriana Gazić

U Zagreb sam stigla dva dana ranije kako bih imala vremena za tretmane – u Bela Makeup otišla sam na spraytan, s obzirom na to da imam bijelu haljinu, te ću u tom studiju obaviti i makeup. Njegu lica sam također stigla odraditi, to mi je odličan način za opuštanje, a i pripremanje kože za svečani event. Također idem na threading obrva i na ugradnju trepavica – volim dodati pola seta trepavica jer to uz šminku daje dozu svečanosti looku. Što se outfita tiče uvijek se odijevam ovisno o raspoloženju taj dan, tako da moram priznati da se ja, kojima uvijek drugima pomažem oko modnih odabira, još nisam odlučila.
Fotografije: Instagram, privatna arhiva
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0